ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ποιος το είπε;;; "Έχω κατάθλιψη. Είμαι με χάπια"

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος!!!
Με αντικαταθλιπτικά είναι ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, εξαιτίας της κατάστασης, στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας από την κρίση.
Όπως είπε ο ίδιος, ενώ θα έπρεπε να είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι δήμαρχος δεν νιώθει έτσι, γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει.

«Δεν σας κρύβω ότι έχω πάθει κατάθλιψη. Είναι μεγάλη η δυστυχία που έχεις να διαχειριστείς. Όταν έρχονται και σου ζητάνε ένα μεροκάματο την εβδομάδα, για να ταΐσουν το παιδί τους και δεν μπορείς να τους δώσεις, τι να κάνεις», λέει και προσθέτει ότι επισκέφτηκε ψυχίατρο και ακόμα και σήμερα του χορηγούνται αντικαταθλιπτικά, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.
Ο Α. Γκλέτσος μιλάει ακόμα για την 10χρονη κόρη του, την οποία όπως είπε λατρεύει, αλλά δεν είναι και χαζομπαμπάς για χάρη της και για… το ξύλο που έχει «φάει» κατά καιρούς, όταν έμπλεκε σε καυγάδες.
Τέλος, μίλησε ακόμα μια φορά για το πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπώρησε με την καρδιά του και τον φόβο που ένιωσε για τον θάνατο. «Φοβήθηκα μην πεθάνω. Τα παίζεις με αυτά τα χειρουργεία», λέει.

Πρωινό mou

Δεν υπάρχουν σχόλια: