ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Champions League: Real Madrid – Bayern 2-1 (1-3 στα πέναλτι)(videos)

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό του Champions League μεταξύ της Real Madrid και της Bayern, με τους Βαυαρούς να παίρνουν το εισιτήριο με επιμέρους σκορ 1-3 στα πέναλτι και πλέον θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μέσα στο σπίτι τους, στις 19 Μαΐου κόντρα στην Chelsea.

H Real Madrid έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα, καθώς στο 6’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Alaba με τον Ronaldo να το εκτελεί εύστοχα και στο 14’ ο Πορτογάλος διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ.
H Bayern αντέδρασε και στο 26 κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Gomez από τον Pepe. Ο Robben έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Casillas μείωσε σε 2-1 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος η Bayern πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε καλύτερες στιγμές από τους Ισπανούς, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Ούτε εκεί υπήρξε διαφοροποίηση και επομένως
Η σειρά των πέναλτι (πρώτη η Bayern)
Alaba 0-1
Ronaldo – απόκρουση Neuer
Gomez 0-2
Kaka – απόκρουση Neuer
Kroos – απόκρουση Casillas
Alonso 1-2
Lahm – Απόκρουση Casillas
Ramos – άουτ
Schweinsteiger – 1-3
Γκολ: Ronaldo (πεν.) 6’, 14’ – Robben (πεν.) 27’
Οι συνθέσεις:
Real Madrid: Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Khedira, Alonso, Özil (Granero 110’), Di María (Kaká 75’), Ronaldo, Benzema (Higuaín 106’)
Bayern: Neuer, Boateng, Lahm, Badstuber, Ribéry (Müller 95’), Robben, Alaba, Gustavo, Schweinsteiger, Kroos, Gomez
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Real Madrid – Bayern 2-1 (1-3 στα πέναλτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: