ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: 7χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην Ξάνθη, είναι δέκα μέρες στο νοσοκομείο

Άγρια σεξουαλική κακοποίηση υπέστη μια 7χρονη μουσουλμάνα μαθήτρια από ορεινό χωριό της Ξάνθης.
Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μειονοτική κοινότητα επιχείρησε να το αποκρύψει.

Σήμερα, η μαθήτρια συμπληρώνει δέκα μέρες νοσηλείας, αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Μεταφέρθηκε με αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εισήχθη στη μαιευτική κλινική. Η ανήλικη μαθήτρια, που πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Υπεβλήθη σε ράμμα λόγω εκδορών και θλαστικού τραύματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων την επόμενη μέρα της εισαγωγής της, ενώ έφερε και τραύματα στο πρόσωπο, πράγμα που πιστοποιεί ότι ασκήθηκε και βία προκειμένου να ακινητοποιηθεί.
Από την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με το πόρισμα,διαπιστώθηκε ότι το θύμα δεν διακορεύτηκε, ούτε βιάστηκε, αλλά υπέστη με άλλο τρόπο άγρια και βάναυση σεξουαλική κακοποίηση.
Επίσης, πιστοποιεί ότι η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού δεν προκύπτει μόνο από την τελευταία επίθεση σε βάρος της, αλλά στοιχειοθετεί με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν από την ιατρική εξέταση,συστηματική παρά φύση σεξουαλική κακοποίηση για τουλάχιστον δύο χρόνια!
Το θέμα αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Εμπρός», η οποία στο δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι επισκέψεις έχουν απαγορευτεί στο δωμάτιο του θύματος, ενώ εξιτήριο δεν χορηγείται μέχρις ότου να βρεθεί κάποιο κοινωνικό ίδρυμα για να πάρει υπό την προστασία του το κοριτσάκι, πράγμα που καταδεικνύει ότι οι αρμόδιες αρχές δε θεωρούν ασφαλή την επιστροφή και διαμονή του θύματος στο σπίτι του και τον οικισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: