ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Αλβανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στον πατέρα της στην Άρτα!!!

Απίστευτο έγκλημα στην Αρτα. Διαβάστε αναλυτικά λεπτομέρειες για το έγκλημα και τον βιασμό της ανήλικης. Πότε έγινε και ποιος ήταν ο σκoπός των Αλβανών.Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί Αλβανικής καταγωγής μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους. Οι δράστες έπιασαν τον πατέρα, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Στη συνέχεια έπιασαν τηνανήλικη κόρη του και άρχισαν να τη βιάζουν διαδοχικά.
Η ανήλικη έκλαιγε και τους παρακαλούσε τους Αλβνανούς να σταματήσουν να τη βιάζουν, ενώ ο τραγικός πατέρας έβλεπε το μαρτύριο του παιδιού του, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει.
Αμέσως οι δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα θύματα μιλούσαν Αλβανικά, άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια για χρήματα και κοσμήματα βρίσκοντας μόνο λίγα ευρώ τρόφιμα και ποτά.
Πριν φύγουν οι Αλβανοί, έδεσαν το άτυχο ανήλικο κορίτσι σε μία καρέκλα δίπλα από τον πατέρα του και έφυγαν.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν αργότερα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται, με την ανήλικη να προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη από το βιασμό και τον πατέρα της να συνέλθει από τα χτυπήματα των Αλβανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: