ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Έβαλαν την κόρη τους να τρέχει γυμνή στο δρόμο, φορώντας πάνα

Τρία αδέρφια από τη Μινεσότα απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους, καθώς εκείνοι αντιμετωπίζουν έναν μήνα φυλάκισης, καθώς ξεπέρασαν κάθε όριο όταν τιμώρησαν τη 12χρονη κόρη τους για τους κακούς βαθμούς της.

Η 38 ετών Στέφανι Αν Μπρότεν και ο 34 ετών Ντάρνελ Άλαν Λάντρουμ, συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, αφού πρώτα είχαν ξυρίσει το κεφάλι της 12 ετών κόρης τους, στη συνέχεια την ανάγκασαν να τρέχει πάνω- κάτω στο δρόμο έξω από το σπίτι τους φορώντας μόνο μία αμάνικη μπλούζα και μία πάνα ακράτειας για ενηλίκους.
Η Μπρότεν, η μητέρα του κοριτσιού και ο Λάντρουμ, ο πατριός της, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι προέβησαν σε αυτή την πράξη, επειδή το κορίτσι είχε βαθμολογηθεί με F, κάτω από τη βάση δηλαδή. Μάλιστα, η Μπρότεν ξύρισε το κεφάλι της κόρης της, ενώ ο Λάντρουμ την ανάγκασε να φορέσει την πάντα.
«Η μαμά και ο μπαμπάς γελούσαν κι αστειεύονταν στο περιπολικό. Δεν πίστευαν ότι η αστυνομία ενεπλάκη σε αυτή (σ.σ. την οικογενειακή υπόθεση για αυτούς)», είπε ο αστυνομικός Μάικ Μονσραντ.
Στην αναφορά τους οι αστυνομικοί, τόνισαν πως στο περιστατικό το κορίτσι έγινε θέαμα για 30 με 50 γείτονες που είχαν μαζευτεί στο σημείο. Μάλιστα, ένας από τους συμμαθητές της, την φώναξε να πάει κοντά του για να σταματήσει το μαρτύριό της, αλλά η Μπρότεν του είπε να μην ανακατεύεται. Ο συμμαθητής της και γείτονας της οικογένειας ήταν αυτός που ειδοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι είπαν ότι είδαν το κορίτσι «κλαίει υστερικά», αφού είχε ήδη τρέξει την απόσταση που της υπέδειξαν οι γονείς της πέντε φορές για 30 λεπτά.
Η 12χρονη αποκάλυψε στις αστυνομικές αρχές πως ήταν η τρίτη φορά που η μητέρα της και ο πατριός της, την αναγκάζουν να φορέσει πάντα ακράτειας για ενηλίκους.
Το ζευγάρι καταδικάστηκε τη Δευτέρα για κακομεταχείριση ανηλίκου και του επιβλήθηκε η μέγιστη ποινή για την εν λόγω αμερικανική Πολιτεία, δηλαδή ένας χρόνος φυλάκιση και 3.000 δολάρια εγγύηση.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: