ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ποιες χώρες δεν μας ψήφισαν καθόλου στην Eurovision 2012

Μαυροβούνιο, Αυστρία, Λευκορωσία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία, Κροατία, Σλοβακία, Ολλανδία, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ., Πορτογαλία, Ιταλία, Σουηδία, Γαλλία, Νορβηγία, Λιθουανία, Εσθονία, Δανία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ουγγαρία και Φινλανδία:
Αυτές οι χώρες δεν μας έδωσαν ούτε έναν βαθμό , έτσι για δείγμα στον τελικό της Eurovision!
Αν και η εμφάνιση του «Aphrodisiac» στον τελικό ήταν πολύ καλή, ελάχιστες από τις 42 χώρες που ψήφισαν μας προτίμησαν.
Η ψηφοφορία άρχισε πολύ καλά για την Ελλάδα, καθώς η Αλβανία που ψήφισε πρώτη μας έδωσε 12άρι, όπως έκανε λίγο αργότερα και η Κύπρος.
Ούτε ένα 10άρι δεν πήρε το «Aphrodisiac», ενώ 8 βαθμούς μας έδωσε η Ρουμανία, με 5 μας βαθμολόγησαν Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν, ένα 4άρι πήραμε από την Μολδαβία με 3 η Τουρκία και η Ρωσία, ενώ 2 μας έδωσαν το Βέλγιο και το Ισραήλ.
Με 1 μας "τίμησαν" οι Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Σερβία και η Γερμανία.
Την 17η θέση κατέλαβε η Ελλάδα στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος διεξήχθη στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού. Η Ελευθερία Ελευθερίου, με το τραγούδι «Afrodisiac» συγκέντρωσε συνολικά 64 βαθμούς, με 42 χώρες να ψηφίζουν στη σχετική διαδικασία.
Μια θέση πιο πάνω βρέθηκε η Κύπρος.
Πρώτη ήρθε η Σουηδία με 372 βαθμούς, αφήνοντας τη Ρωσία στη δεύτερη θέση με 259. Το τραγούδι «Euphoria» θεωρούταν ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις.
Η 28χρονη τραγουδίστρια άφησε πίσω της ακόμα δύο από τα θεωρούμενα φαβορί της φετινής Εurovision, την Ρωσία και την Σερβία, με 259 και 214 βαθμούς αντίστοιχα.
Το «Euphoria», που έχουν γράψει οι Peter Boström και Thomas G:son, χαρακτηρίστηκε από την αρχή φαβορί του φετινού διαγωνισμού και τα προγνωστικά… δικαιώθηκαν!
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις