ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συγκλονιστική υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης (video)

Κόκκινο έχει βαφτεί το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την υποδοχή των νέων πρωταθλητών Ευρώπης, των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού.

Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί των ερυθρολεύκων βρίσκονται ήδη στο Ελευθέριος Βενιζέλος και περιμένουν με αγωνία να δουν και να αποθεώσουν τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τους παίκτες του, αλλά και τους διοικούντες την ΚΑΕ.
Από τη μία, ο τρόπος που κατακτήθηκε το 2ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με το καλάθι του Πρίντεζη στο τελευταίο δευτερόλεπτο και από την άλλη το γεγονός ότι η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 15 χρόνια και μάλιστα μέσα στην Πόλη, είναι δύο στοιχεία που έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σχεδιάζουν υποδοχή ηρώων. «Την κούπα τη σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό», ήταν ένα απ' αυτά που τραγουδούσαν οι ενθουσιασμένοι φίλοι του Ολυμπιακού.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή «πάτησε» ελληνικό έδαφος γύρω στις 17:30 και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα κατευθυνθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ακολουθούμενη από «ερυθρόλευκο» κονβόι. Στις 18:00 το «ερυθρόλευκο» πούλμαν εμφανίστηκε και ακολούθησε πανζουρλισμός. Οι οπαδοί το περικύκλωσαν κάποιοι μάλιστα μπήκαν μέσα σ' αυτό με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Φωτοβολίδες, φωνές, χειροκροτήματα, ενθουσιασμός και η ιαχή «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» ακούγονταν παντού. Οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού μέσα από το πούλμαν χαιρετούσαν τους οπαδούς ενώ σε περίοπτη θέση στο παρπρίζ του πούλμαν βρισκόταν η κούπα της Ευρωλίγκα.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ενθουσιασμένοι από την αποθεωτική υποδοχή δεν έμειναν μέσα στο πούλμαν. Ανοιξαν την οροφή και οι Παπανικολάου, Μάντζαρης και Πρίντεζης κάθισαν πάνω σ' αυτήν και καλυμμένοι με σημαίες του Ολυμπιακού και της Ελλάδας άρχισαν να χειροκροτούν τους οπαδούς της ομάδας τους. Λίγο αργότερα στην οροφή του πούλμαν βγήκε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και με υψωμένες τις γροθιές πανηγύριζε τρελαμένος μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού και ένωσε τη φωνή του με τους πολυπληθείς οπαδούς των «ερυθρόλευκων».
Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Ντόρσεϊ να ανεβεί στην οροφή του πούλμαν δίπλα στον Γιώργο Αγγελόπουλο κρατώντας μάλιστα και την κούπα της Ευρωλίγκα που στη θέα της ξέσπασε νέο ντελίριο ενθουσιασμού από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οταν μάλιστα στην οροφή του πούλμαν εμφανίστηκε και ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης και σήκωσε την κούπα στον αττικό ουρανό, οι σκηνές που ακολούθησαν είναι πέραν κάθε περιγραφής. Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος άρχισε να χειροκροτά και να φωνάζει συνθήματα, ενώ ένας φίλαθλος που είχε σκαρφαλώσει στο πούλμαν μίλησε με τον Μάντζαρη και αγκάλιασε ους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας πανηγυρίζοντας μαζί τους. Ο Χάινς ήταν ο επόμενος που πανηγύρισε με τον κούπα και στη συνέχεια την πήρε στα χέρια του ο Γιώργος Πρίντεζης. Σιγά σιγά το πούλμαν άρχισε να απομακρύνεται και πρόκειται να κατευθυνθεί στο ΣΕΦ όπου τα πανηγύρια θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ.



Η υποδοχή του Κώστα Παπανικολάου από τους γονείς του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: