ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Βρέθηκε νεκρός ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Γκοτσόπουλος!!!

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του ανώτερου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Γκοτσόπουλου, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός σε σημείο της Εκάλης, κοντά στην κατοικία VIP προσώπου, στου οποίου την ασφάλεια εργαζόταν μετά την αποστράτευσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr.

Ο Θανάσης Γκοτσόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην Αιγιάλεια αλλά και στα Καλάβρυτα (καθώς καταγόταν από τον Μικρό Ποντιά), είχε μεταξύ άλλων, διατελέσει Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αιγίου (1997-2000) και μάλιστα επί των ημερών του (1999) εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου στην οδό Σολωμού. Προήχθη μέχρι το βαθμό του υποστρατήγου και αποστρατεύτηκε -υπηρετώντας στην Τρίπολη ως διευθυντής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου- με το βαθμό του εν αποστρατεία αντιστρατήγου. Ήταν παντρεμένος με Μαρία Τρεμπέλα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του θα γίνει, με τις προβλεπόμενες τιμές, στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.
filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: