ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δείτε: Λόγω καύσωνα.. ποιοι είναι οι κλιματιζόμενοι δημόσιοι χώροι στην Αττική...

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώνονται σήμερα σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να χτυπά «κόκκινο» ιδιαίτερα στην κεντρική Ελλάδα. Το κύμα καύσωνα αναμένεται να συνεχιστεί όλη την εβδομάδα, με κορύφωση αύριο και την Τετάρτη, οπότε η θερμοκρασία θα φτάνει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό λειτουργούν κατά τις ημέρες του καύσωνα σε όλη την Αττική. 
Συγκεκριμένα:
Ο δήμος Αθηναίων διαθέτει στο κοινό τις κλιματιζόμενες αίθουσες στις Λέσχες Φιλίας (σε Άγιο Παύλο, Άγιο Αρτέμιο, Άγιο Ελευθέριο, Αγίου Μελετίου, Ακαδημία Πλάτωνος, Άνω Πετράλωνα, Βοτανικό, Γκράβα, Γκύζη, Ελληνορώσων, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κολωνό, Κουκάκι, Κυψέλη, Λαμπρινή, Μεταξουργείο, Νέο Κόσμο, Πανόρμου και Σεπόλια), οι οποίες θα λειτουργούν ως την Τετάρτη, 8 π.μ.- 8 μ.μ.
Στο δήμο Περιστερίου λειτουργούν τα ΚΑΠΗ Ανθούπολης, Νέας Ζωής και Χρυσούπολης, το συνεδριακό κέντρο ΚΥΒΕ και αίθουσα του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου.
Στο δήμο Αιγάλεω είναι ανοιχτά για το κοινό το δημαρχείο, τα ΚΑΠΗ, τα ΚΕΠ και το πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».
Ο δήμος Καισαριανής έχει παραχωρήσει για το κοινό το κλειστό γήπεδο Νήαρ- Ηστ, τη δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων, το Α' και το Β' ΚΑΠΗ.
Πίνακες με τους κλιματιζόμενους χώρους για το κοινό στην Αττική έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της http://www.patt.gov.gr η Περιφέρεια Αττικής.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: