ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Έντρομη η Μενεγάκη. Ετοιμάζεται για τον ΟΑΕΔ;

Να θολώσει τα νερά, προκειμένου να πιέσει τη διοίκηση του ALPHA για το νέο συμβόλαιό της, επιχείρησε η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν...
αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την πρόθεση του καναλιού να προχωρήσει σε γενναίο ψαλίδισμα τόσο του μισθού της, όσο και του κόστους παραγωγής της εκπομπής της. «Επί δύο χρόνια δεν είχαμε υποστεί μειώσεις ούτε 1%. Τώρα που η αγορά ανακάμπτει μας προτείνονται περικοπές της τάξης του 30%», φέρεται να είπε η ίδια σε πρόσφατη συζήτηση με τους συνεργάτες της. Ωστόσο, στον ALPHA, το βλέπουν από την εντελώς αντίθετη πλευρά, καθώς θεωρούν, πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο υψηλά συμβόλαια με τα σημερινά οικονομικά και τηλεοπτικά δεδομένα. Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγο καιρό, το «Secret» είχε αποκαλύψει πως οι απολαβές της Ελένης Μενεγάκη άγγιζαν το ποσό των 125.000 ευρώ μηνιαίως, από τα οποία 75.000 ευρώ ήταν η αμοιβή της από το κανάλι, ενώ τα υπόλοιπα αφορούσαν εισπράξεις από τους χορηγούς της εκπομπής και bonus τηλεθέασης.

ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. Σε κάθε περίπτωση, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου θα είναι καθοριστικό για το μέλλον της Μενεγάκη στο κανάλι της Κάντζας, ωστόσο, παρά τις κινήσεις τακτικής των δύο πλευρών, όλα δείχνουν ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί, με τις υπογραφές να πέφτουν πολύ σύντομα. Εξάλλου, έχουν ξεκινήσει ήδη οι σχεδιασμοί για τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από το σκηνικό της εκπομπής, το οποίο θα θυμίζει κανονικό σπίτι (με σαλόνι, κουζίνα, κήπο, αλλά και υπνοδωμάτιο). Πάντως, μέχρι να λήξει οριστικά το θέμα, οι συνεργάτες της Μενεγάκη κάθονται στην κυριολεξία σε αναμμένα κάρβουνα, και κυρίως η επί χρόνια αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, οι οποίοι εξαρτούν την παραμονή τους στον ALPHA, από τις εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Διαφορετική είναι η περίπτωση του δημοσιογράφου Τάσου Τεργιάκη, αλλά και των υπόλοιπων μελών της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με το κανάλι (και όχι με την παραγωγή), και στο πλαίσιο αυτό, ακόμη κι αν κάτι στραβώσει την τελευταία στιγμή έχουν τη δυνατότητα να απορροφηθούν σε άλλες παραγωγές του ALPHA.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ:
«Δέστε τους», «Πάμε Πακέτο», «Φως στο Τούνελ», «Αυτοψία», «Κάτι Ψήνεται» και «Αννίτα SOS» είναι οι εκπομπές που θα συνεχίσουν και του χρόνου στον ALPHA. Στο ενημερωτικό αναζητούν μια -δύο εκπομπές που θα ενισχύσουν την επιρροή του σταθμού. Ίσως δοθεί μια ευκαιρία στον Θάνο Δημάδη για 15θήμερη εκπομπή. Αναβαθμίζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κάποιοι λένε πως ίσως να πάρει σύντομα την εκπομπή που τόσο αποζητά σε διαφορετική περίπτωση θα ενισχυθεί ο ρόλος της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. 

Σκέψεις για εκπομπή μόδας υπάρχει και για την Κατερίνα Καινούργιου.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: