ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πρωτοφανής απόπειρα ληστείας στα Βέντζια

Πρωτοφανής περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή των Βεντζίων όταν ένας 35χρονος επέστρεφε σπίτι του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη μαρτυρία του... ίδιου του 35χρονου το περιστατικό συνέβη ως εξής: Στις 11:10 περίπου το βράδυ στη διασταύρωση Νεοχωρίου βρήκε πεσμένο κορμό δέντρου στη μέση του δρόμου, καθώς επέστρεφε με τη σύζυγό του στο σπίτι, εκεί σταμάτησε για να προσπαθήσει να τον απομακρύνει προκειμένου να καταστεί δυνατή η διέλευσή του οχήματος. Αμέσως εμφανίστηκαν μπροστά του δυο κουκουλοφόροι οι οποίοι και τους επιτέθηκαν , ο μεν ένας από την πλευρά του οδηγού κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο ενδεχομένως τσεκούρι και ο οποίος άνοιξε την πόρτα στην προσπάθεια να του επιτεθεί ο οδηγός αντέδρασε άμεσα και πρώτος του επιτέθηκε εκείνος. Ο δεύτερος κουκουλοφόρος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και στην προσπάθεια του να βγάλει έξω από το όχημα τη συνοδηγό δεν τα κατάφερε καθώς ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας.

Μετά από μακρά διαμάχη μεταξύ των, οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή, ο 35χρονος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και κατέφθασε άμεσα στο σημείο κάνοντας τους απαραίτητους ελέγχους.

Αναστάτωση ωστόσο προκλήθηκε στην κοινωνία καθώς πρόκειται για πρωτοφανή περιστατικό για την περιοχή μας και άμεσα τίθεται το ερώτημα της ασφάλειας των πολιτών της περιφέρειας.

greveniotis.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: