ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Θύμα απίστευτης απάτης ο Ασλάνης από δύο γυναίκες- «Τις εμπιστεύτηκα και με κατέστρεψαν»

Το δικό του αγώνα να σταθεί ξανά στα πόδια του δίνει ο Μιχάλης Ασλάνης μετά την τεράστια οικονομική καταστροφή που υπέστη.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που εργάζονταν για εκείνον. Οι δύο αυτές γυναίκες διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και μάλιστα η μια – με καταγωγή από την Αλβανία – είχε μεγαλώσει σαν παιδί του, σχεδόν την είχε υιοθετήσει. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του.

«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ», δήλωσε ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.

Ήταν τόση η εμπιστοσύνη που έτρεφε για αυτές τις δύο γυναίκες που ενώ όσα έκαναν πίσω από την πλάτη και το όνομα του γνωστού σχεδιαστή ξεπερνούσαν τα όρια, εκείνος δεν υποψιάστηκε ποτέ τίποτε. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έκτός από τα τεράστια ποσά που αφαιρούσαν από τον κ Ασλάνη, έκλεβαν και ρούχα τα οποία πωλούσαν, σε τιμές χονδρικής, σε διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει για αυτόν τον σκοπό.

Οπως δήλωνει ο γνωστός σχεδιαστής, έχει πλέον καταστραφεί οικονομικά αφού τα χρέη με τα οποία είναι αντιμέτωπος είναι πλέον υπέρογκα και φυσικά οι δυο γυναίκες που τον έφεραν σε αυτό το σημείο έχουν εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Άφησαν όμως τους δικηγόρους τους, αφού ο εφιάλτης για τον γνωστό σχεδιαστή δεν σταματά εδω. Υποστηρίζει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ οι δικηγόροι των γυναικών οι οποίες τον «έγδυσαν» του ζητούν πλέον και αποζημίωση.

arouraios.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: