ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-0 (Κύπελλο) video

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα λύσουνε πλέον τις διαφορές τους Ολυμπιακός Βόλου και Άρης μετά το σημερινό 1-0 στο ΕΑΚ του Βόλου με το γκολ του Κατσίκη στο 74΄ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την...
Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα απέκτησε προβάδισμα με αυτή του Ζόραν Μιλίνκοβιτς σε έναν μήνα και μπροστά στους φιλάθλους της να καλείται να κάνει την ανατροπή.

Το κακό πρώτο ημίχρονο είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς να πανηγυρίσουνε κάποιο γκολ με το 0-0 να ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Ο Μπουζάνης μπλόκαρε την μπάλα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ολυμπιακού Βόλου στο 15΄ που προήλθε από το λάθος του Καραγιάννη ενώ στο 17΄ το σουτ του Τριανταφυλλάκου δεν ανησύχησε τον Γκίτκο.

Στο 32΄ μετά το κόρνερ του Ολυμπιακού Βόλου ο Μπουζάνης έκανε λανθασμένη έξοδο για να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια και στο 45΄ να μπλοκάρει το σουτ του Μπρέσκα. Οι γηπεδούχοι επέμειναν και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρέσκα δεν έπιασε σωστά το σουτ.

Ο Αρετόπουλος άφησε και στο δεύτερο ημίχρονο το σκληρό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων που είχανε την πρώτη ευκαιρία στο 49΄ με το σουτ του Καπετάνου που όμως δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Στο 56΄ ήταν η σειρά του Άρη να απειλήσει με την κεφαλιά ψαράκι του Αγγελούδη μετά την σέντρα του Ιμπέχ και στο 72΄ ο Τριανταφυλλάκος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Γκίτκο.

Στο 74΄ όμως ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε με τον Κατσίκη μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσκα καθώς βρέθηκε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπουζάνη.

Τέλος στο 88΄ ο Μανιάς έφυγε τετ α τετ με τον Γκίτκο αλλά ανακόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ με το 1-0 για την ομάδα του Βόλου να παρέμεινε μέχρι και το πέρας του τέταρτου λεπτού των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (83΄ Πινδώνης), Ολίσε (58΄ Κατσίκης), Μπρέσκα, Ακόστα, Καπετάνος, Γκούρμα (64΄ Γιενγκά).

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Τσουμάλης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (67΄ λ.τ Νταμαρλής), Ιμπέχ (60΄ Αγκάνθο), Καραγιάννης (72΄ Μανιάς), Αγγελούδης.

sport24
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: