ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

KARADAYI: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!

Μάθε τα πάντα για το συγκλονιστικό φινάλε της τούρκικης σειρά που καθήλωσε το ελληνικό κοινό!

Η Καντέρ ανακαλύπτει κάποια σημαντικά έγγραφα του Σουλεϊμάν και αποφασίζει να τα δώσει στον Μαχίρ για να τον βοηθήσει. Ο φάκελος αυτός...

ούτε λίγο ούτε πολύ αναγράφει πως ένοχος για όλα είναι ο Τουργκούτ. Ωστόσο ο Μαχίρ είναι φυγάς και η Καντέρ δεν μπορεί να τον βρει και γι' αυτό ενημερώνει τη Σαφιγιέ. Η Μαχπερί λίγες μέρες αργότερα πηγαίνει στο γραφείο της Φεριντέ για να της πει για το φάκελο που βρήκε η μητέρα της. Εκεί τη βρίσκει ο Τουργκούτ και τη ρωτάει να μάθει αν υπάρχει λόγος που βρίσκεται εκεί. Τότε η κοπέλα του αποκαλύπτει τα πάντα για το φάκελο, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή όλων! Ο Τουργκούτ βρίσκει ένα τρόπο ώστε να κρατήσει μακριά από το γραφείο της τη Φεριντέ για να μη συναντηθεί με την κόρη του Σουλεϊμάν και μάθει την αλήθεια. Ετσι πάνε για φαγητό. Κάποια στιγμή ο Τουργκούτ πηγαίνει στο μπάνιο και ο Μαχίρ εμφανίζεται μπροστά στη Φεριντέ:
-Ο Τουργκούτ είναι εδώ και θα σε συλλάβει.
-Βρήκα ποιος με πυροβόλησε! Είναι αυτός που έκλεψε το εμπορικό. Ολα ξεκίνησαν από εκείνη τη μέρα. Το όνομα του άνδρα είναι Ιμπραήμ, αλλά κάποιος τον σκότωσε. Πρόλαβε όμως να μου πει ότι ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που του έδωσε την εντολή.
-Μαχίρ πρέπει να φύγεις, σε παρακαλώ! Εκείνη την ώρα βγαίνει ο Τουργκούτ. Ο Μαχίρ αρχίζει να τρέχει και ο Τουργκούτ βγάζει το όπλο να τον πυροβολήσει αλλά μπαίνει μπροστά η Φεριντέ για να τον σώσει. Η Σαφιγιέ αποφασίζει να πάει η ίδια να πάρει τους φακέλους από την Καντέρ, αφού πρώτα ενημερώνει την κόρη της πού θα βρίσκεται. Μάλιστα της ζητάει να πει στον Μαχίρ πού θα πάει όταν θα πάρει τηλέφωνο.
Η μοιραία απόφαση του Μαχίρ!
Η Σαφιγιέ φτάνει στο σπίτι της Καντέρ, αλλά την ίδια ώρα άγνωστοι βάζουν φωτιά στο σπίτι. Την ίδια ώρα φτάνει και ο Μαχίρ, ο οποίος σπεύδει να σώσει τις δύο μητέρες του. Η Καντέρ καταφέρνει να βγάλει την κόρη της έξω, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και μετά επιστρέφει στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τη Σαφιγιέ. Κάποια στιγμή πέφτει ένα δοκάρι στο κεφάλι της και ο Μαχίρ την παίρνει αγκαλιά για να τη βγάλει έξω. Εκείνη όμως πεθαίνει κοιτώντας το γιο της. Αργότερα φτάνει στο σημείο το ασθενοφόρο όπου παίρνει τη Σαφιγιέ. Ο Μαχίρ στέκεται στο δρόμο σοκαρισμένος για τον οδυνηρό θάνατο της πραγματικής του μητέρας. Την ίδια ώρα η Φεριντέ μαθαίνει από την Μπαχάρ για την επίσκεψη της Μαχπερί στο γραφείο της, ενώ όταν επιστρέφει στο σπίτι μαθαίνει για τη φωτιά και το θάνατο της Καντέρ.
-Πέθανε η μητέρα του Μαχίρ!
-Τι; Πώς;
-Επιασε φωτιά στο σπίτι και η κόρη της πέθανε επίσης. Η Φεριντέ υποψιάζεται πως η φωτιά δεν ήταν ατύχημα και αρχίζει να ερευνά την υπόθεση. Λέει στον αδελφό της:
-Η Μαχπερί ήρθε σήμερα για να με δει και να μου πει ότι η μητέρα της έχει κάτι να μου δώσει και αργότερα το σπίτι αυτής της γυναίκας καίγεται! Είναι σύμπτωση;
-Είμαι δημοσιογράφος Φεριντέ, δεν ξέρω να τα αναλύω όπως εσύ!
-Δεν ξέρω, ίσως να προσπαθούν να τους αποτρέψουν από το να έρθουν σ' εμένα. Με τον Μαχίρ βρήκαμε έναν άνδρα που ήθελε να μιλήσει μαζί μου και την ίδια μέρα πεθαίνει. Μετά ο Γκεβεζέ. Αφότου όμως έμαθα την ταυτότητα του Μαχίρ, πίστεψε ότι ήταν μια κόντρα ανάμεσα στους γκάγκστερ και τον Μαχίρ. Αλλά ο θάνατος της Καντέρ; Αν ο θάνατός της δεν είναι ατύχημα, τότε τα πράγματα είναι άσχημα! Η Σαφιγιέ επιστρέφει στο σπίτι της και εξηγεί στα παιδιά της τι συνέβη και συγκλονίζονται. Αργότερα ο Μαχίρ μπαίνει κρυφά στο σπίτι του και αποχαιρετά την οικογένειά του.
-Σας παρακαλώ να προσέχετε! Πρέπει να φύγω!
-Πού θα πας; Θα λείπεις καιρό, τον ρωτάει η Ιλκνούρ.
-Θα βρω ένα τρόπο να βοηθήσω τον πατέρα μας! Κάντε υπομονή και θα μάθετε. Ο Μαχίρ εξηγεί στον Ορχάν ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα. Αργότερα λέει στον Γιασίν:
-Πρέπει να σταματήσει πια όλο αυτό! Την επόμενη μέρα ο Τουργκούτ ενημερώνει την αστυνομία ότι ο Μαχίρ θα εμφανιστεί στην κηδεία της μητέρας του και της αδελφής του. Ο Μαχίρ λέει στον Γιασίν:
-Θα πάω στην κηδεία!
-Είσαι τρελός! Ο Μαχίρ τελικά εμφανίζεται στην κηδεία και σηκώνει το φέρετρο της μητέρας του. Ολοι σοκάρονται, η Σαφιγιέ, τα αδέλφια του, η Αϊτέν, η Μπαχάρ και η Φεριντέ! Ο Τουργκούτ δίνει αμέσως εντολή να τον συλλάβουν, όμως ο Μαχίρ τους λέει:
-Μετά την τελετή! Πρώτα θα θάψω τη μητέρα μου! Δεν θα φύγω! Καθώς ο Μαχίρ θάβει τη μητέρα του μονολογεί:
-Μαμά μου! Σε βρήκα αργά και σ' έχασα τόσο νωρίς! Θα συναντηθούμε μια μέρα! Αμέσως μετά την κηδεία ο Μαχίρ συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Στο μεταξύ ο Μπουλέντ παραδέχεται στην ερωμένη του ότι αγαπάει τη γυναίκα του και την οικογένειά του και της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο. Στη φυλακή ο φύλακας ενημερώνει τον Ναζίφ ότι ο γιος του βρίσκεται εκεί. Η Φεριντέ τηλεφωνεί στον Ερόλ και του ζητάει να την ενημερώσει άμεσα για όσα μάθει για τη φωτιά. Ο Τουργκούτ για πρώτη φορά παραδέχεται την αγάπη του για τη Φεριντέ:
-Ποτέ δεν σε αγάπησα σαν φίλη μου, της λέει. Στη φυλακή ο Μαχίρ και ο Ναζίφ βρίσκονται στο ίδιο κελί και μοιράζονται τον πόνο τους για το χαμό της Καντέρ.
-Αν ζούσε τώρα η μαμά θα έτρεχα να της φιλήσω τα χέρια, λέει ο Μαχίρ και κλαίει. Ο Γιασίν δίνει στην οικογένεια Καρά τη διεύθυνσή του σε περίπτωση που χρειαστούν βοήθεια για όσο ο Μαχίρ θα είναι στη φυλακή, ενώ η σατανική τριάδα πανηγυρίζει τη φυλάκιση του Μαχίρ. Η Αϊτέν επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και του αποκαλύπτει πως ο Τουργκούτ ήταν εκείνος που τη βίασε! Ο Νετζντέτ γίνεται έξω φρενών και δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο καιρό δούλευε για εκείνον. Η Σερρά μαθαίνει πως ο Τουργκούτ έχει κάνει κινήσεις για να τη διώξει από τη δουλειά και εκείνη τον απειλεί πως όλα τελείωσαν. Στο δικαστήριο ο Μαχίρ προκειμένου να σώσει τον πατέρα του παραδέχεται πως εκείνος είναι ο δολοφόνος του εισαγγελέα Σουλεϊμάν. Η ομολογία του σοκάρει τους πάντες.
-Δεν σκότωσε ο πατέρας μου τον Σουλεϊμάν Γιλμάζ! Εγώ το έκανα! Ο πατέρας μου προσπαθούσε όλο αυτό τον καιρό να με προστατεύσει, όμως εγώ είμαι ο πραγματικός δολοφόνος.

freegossip.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

tromeros

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο απλά τέλειο