ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος ο Νίκος Μιχαλολιάκος!!!

Μετά από έξι ώρες η απολογία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
Στις 02:00 ξεκίνησε η απολογία του πυρηνάρχη της...

Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη ώστε οι Ανακριτές να έχουν στα πρακτικά τις καταθέσεις και των δύο για το περιστατικό του Κερατσινίου.

Στις 03:55 έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του υποστήριξε ότι η διώξή του είναι πολιτική και όχι ποινική, καθώς και ότι λυπάται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Επίσης, καταδίκασε τη βία απ΄όπου κι αν προέρχεται, ότι δεν γνωρίζει αν κάποια μέλη της ΧΑ είχαν παραβατική συμπεριφορά, ότι η ΧΑ είχε μόνο κοινοβουλευτική δράση και τέλος ότι ο ίδιος δεν είναι οπαδός των ναζί.

Έξω από το κτίριο 6 των δικαστηρίων βρίσκονταν η σύζυγος και η κόρη του Μιχαλολιάκου αλλά και οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Γερμενής και Μιχάλης Αρβανίτης.

Στις 04:35 η αστυνομία αποφάισε ο κ. Μιχαλολιάκος να βγει από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου και όχι από την κεντρική. Σε κοντινό σημείο βρίσκονταν οι συγγενείς του που ξέσπασαν σε φωνές υπέρ του με την Ελένη Ζαρούλια να υψώνει τους τόνους και να εκστομίζει απειλές κατά πάντων,

Προκλητικά συνθήματα από τους συγκεντρωμένους έξω από την Ευελπίδων
Τον κ. Μιχαλολιάκο περίμεναν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ομάδα 100 με 150 Χρυσαυγιτών, οι οποίοι προκαλούσαν φωνάζοντς συνθήματα όπως «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Στο χώρο βρέθηκαν και βουλευτές της ΧΑ καθώς και η οικογένειά του, η σύζυγός του και η κόρη του..

Πάγωσε κοινή γνώμη και κυβέρνηση η πρωινή απόφαση
Νωρίτερα την Τετάρτη έκπληκτη η ελληνική κοινή γνώμη άκουσε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφαιθούν ελεύθεροι οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Η απόφαση πάγωσε και τα πολιτικά κόμματα αλλά και την κυβέρνηση. Την αρχική ψυχρολουσία, όμως, διαδέχθηκε η ψυχραιμία. «Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της. Παρέπεμψε την ηγεσία και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ. Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», τόνιζα κυβερνητικές πηγές. Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις των υπολοίπων εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δικαστικές αρχές εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα κινηθούν πέρα από σκοπιμότητες, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «κανείς δεν πρέπει να βιάζεται, διότι δεν υπάρχει καμία ολοκληρωμένη δικαστική κρίση».

Αρχισαν τους τραμπουκισμούς, τις ύβρεις και τις απειλές με το που αφέθηκαν ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος
Οι τρεις βουλευτές της ΧΑ κατά την έξοδό τους από την Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης δεν μπορούσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για όσα είχαν προηγηθεί. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε έναν εικονολήπτη, κλώτσησε έναν φωτορεπόρτερ και έσπρωξε έναν ακόμη εικονολήπτη.

Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος περορίστηκαν στην εκτόξευση απειλών κατά πάντων: «Ξεφτίλες, δούλοι, ανθρωπάκια, σιχάματα» ήταν μερικά από τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία «έλουσαν» τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, συνέχισαν την επίθεση και κατά την έξοδό τους από τη ΓΑΔΑ όταν εκτόξευσαν κατά δημοσιογράφων απειλώς τύπου «θα περάσετε καλά τώρα, θα δείτε τι θα σας κάνουμε» και «μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε».

Ελεύθερη η σύντροφος του Γιάννη Λαγού και άλλα 3 στελέχη της Χ.Α
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στονανακριτή της υπόθεσης για τη Χρυσή Αυγή άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Σε τρεις εξ αυτών επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ενώ η σύντροφος του προφυλακισμένου βουλευτή, Γιάννη Λαγού, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.
Νωρίτερα, είχε κριθεί προφυλακιστέα η εμπλεκόμενη στην υπόθεση αστυνομικός που υπηρετούσε στον Πειραιά.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: