ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ο ΑΛΕΞ»;;;

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ...

• Τι υποστηρίζει ο αγρότης που ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

• Ο μεταφορέας, η πλαστή ταυτότητα και οι Βούλγαροι μαφιόζοι ...


• Το κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οι περίεργες συμπτώσεις
Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Άλεξ θα φέρουν σύντομα μεγάλες ανατροπές.


Διαβάστε στη NEWSBOMB του Σαββατοκύριακου

Σκάνδαλο η υπόθεση του Άλεξ: πώς εμπλέκεται η Νικολούλη

Όσα αποκαλύπτονται με την αποκλειστική συνέντευξή της στο makeleio.gr μοιάζουν να είναι βγαλμένα από σενάριο χολυγουντιανής ταινίας.

Η ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου αναφέρει την άδικη τελικά κατηγορία των παιδιών που φυλακίστηκαν ως ένοχοι για τη δολοφονία του Άλεξ και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων αλλά και δημοσιογράφων.

Διαβάστε ένα κομμάτι από τη συνέντευξή της ψυχολόγου Χριστίνα Αντωνοπούλου για την υπόθεση της εξαφάνισης του Άλεξ, που καρφώνει την Αγγελική Νικολούλη:

Όλα δείχνουν ότι η εξαφάνιση του Άλεξ δεν είναι η απαγωγή ενός παιδιού, είναι πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη υπόθεση και δείχνει πώς αυτά τα κυκλώματα έχουν τη συγκάλυψη όλων των φορέων εξουσίας.

Ακόμη και των ΜΜΕ;
Αυτό θα το εξετάσετε εσείς
Η κ. Νικολούλη που παρουσίασε με ρεπορτάζ της την εξαφάνιση του Άλεξ, δεν νομίζω να ασχολήθηκε με την περίπτωση του trafficking αντιθέτως, επικεντρώθηκε στο να αποδείξει ότι τα παιδιά ήταν στους ενόχους.

Η κ. Νικολούλη πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να το σκεφθεί αυτό, διότι αυτά τα παιδιά και ειδικά τα δύο από αυτά που επισκέφθηκα στο αναμορφωτήριο του Βόλου όπου ήταν έγκλειστα, μου είπαν το εξής: «Εμείς κυρία Αντωνοπούλου δεν σκοτώσαμε αλλά όταν θα βγούμε από εδώ θα σκοτώσουμε».

Συγκλονιστική απάντηση και τουλάχιστον για τα δύο από τα πέντε παιδιά, θα πρέπει να το έχει στη συνείδησή της η κ. Νικολούλη, αν υπάρχει συνείδηση και όχι μόνο εκμετάλλευση. Το ένα το παιδί, εάν το δείτε, είναι σχεδόν διαλυμένο, φάντασμα του εαυτού του και το άλλο, από τα πέντε, πολύ σύντομα θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Αυτός ήταν ο στιγματισμός των παιδιών, που μπορεί να έκλεβαν μια σοκολάτα από το περίπτερο γιατί πεινούσαν, παιδιά παράνομων μεταναστών, κάποια άλλα παιδιά στο περιθώριο, παιδιά που δεν προσαρμόζονται γιατί αναπτύσσουν άλλους μηχανισμούς επιβίωσης, που τα εξωθούν και τα χρησιμοποιούν διάφοροι παράγοντες. Γι” αυτά τα παιδιά που πολλοί εύκολα κάποιοι τα στιγμάτισαν ως δολοφόνους, σίγουρα έχουν ευθύνες. Και πρέπει να έχουν τη δύναμη κάποιοι από μας που έχουμε ασχοληθεί με αυτή την υπόθεση, να βγούμε και να ζητήσουμε συγγνώμη, εάν πράγματι έχουμε κάνει λάθος.

Λέτε ότι θα συνεχίσετε την υπόθεση ως το τέρμα. Η διαίσθησή σας, η όσφρησή σας τι λέει, πού μπορεί να είναι το τέρμα;

Επειδή εκκρεμούν δίκες δεν θα ήθελα να πω, αν και δεν έχω πρόβλημα. Ξέρετε, εμένα δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτε, ότι ήταν να μου κάνουν, το έχουν κάνει. Θα πω τις αλήθειες: Υπάρχει ομάδα που συνεχίζουμε την έρευνα και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα.

Θα συνεχίσουμε το ταξίδι για την Ιθάκη και θα βρούμε πού είναι ο Άλεξ. Έχω ζήσει την μητέρα του Άλεξ, την Νατέλα σε πολλά επίπεδα και διαφορετικές φάσεις, έτσι που να ξέρω πολύ καλά όταν λέει κάποια πράγματα πώς τα λέει.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση που προβλήθηκε στη ΝΕΤ, σε ερώτηση της δημοσιογράφου απάντησε «δεν τον έχω δει από τότε»!

Για έναν νεκρό, που πιστεύει η ίδια η μητέρα ότι είναι, δεν περιμένεις να τον δεις. Αυτό με σοκάρισε στην Νατέλα. Όπως επίσης με σοκάρισε στην ιστοσελίδα που είχε, που μάζευε χρήματα.Τι έγιναν οι 700.000 ευρώ που μαζεύτηκαν;

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: