ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Πυρσού Σωτήρης Μαυροδήμος!!!

Την παραίτηση του δήλωσε ο προπονητής του Πυρσού Σωτήρης Μαυροδήμος αμέσως μετά την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη.

Ο ίδιος ανέφερε πως ...
αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Η ομάδα των Γρεβενών έχει να νικήσει από τις 27 Οκτωβρίου και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα και ο Έλληνας τεχνικός να πιστέψει πως δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω.

Την Τρίτη 10/12 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση στο ΔΑΚ Γρεβενών όπου θα αποχαιρετήσει και τους παίκτες.

Το ΔΣ της ομάδας του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

fas-pyrsos.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο καλο...και αντε δε ξερεις τον απριλιο μετα τις εκλογες ετσι και βγει το φιλαρακι...παλι εδω θα ημαστε....λαμογιααααα.....

Ανώνυμος είπε...

Αντι να αρχισουν να διωχνουν παικτες αφηνουν τον μονο που αξιζει να φυγει..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να τους πληρωνετε ρε..
να πληρωνονται οι παικτες αναλογα με τα αποτελεσματα που φερνουν.

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβουμε εσυ 11-34 πιστευεις οτι δεν επρεπε να παραιτηθει....7 αγωνες στον παγκο και 5 βαθμους εχει παρει....τι να περιμενει η ομαδα αλλο απο αυτον...οσο για τους παικτες ...ναι δυο-τρεις πρεπει να φυγουν....ακου εκει τον μονο που αξιζει...ελεος...αρκετα με αυτον τον προπονητη...τι εχει τελος παντων μελι....οπου εχει δουλεψει μονο κακα εχουν ακουστει..ολοι το ξερουν....με το ζορι να τον εχουμε στον παγκο....

Ανώνυμος είπε...

Πλακα μας κανεις ρε μεγαλε!!!αυτον τον κομπλεξισμο αν δεν ειχαμε θα ειμασταν πολυ πιο μπροστα!!!!!!!εσυ αυτο βλεπεις οτι εφταιγε ο μαυροδημος!!!!!!απο τουσ αλλουσ που ειχε η ομαδα τα τελευταια χρονια πολυ καλυτεροσ ηταν!!!!!!!!!περυσι που μας εσωσε ηταν καλος!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κοιταξε να δεις....οσο για τον κομπλεξισμο εδω στα γρεβενα εχεις δικιο...περνουμε βραβειο....τωρα οταν εχεις προπονητη και απο 21 βαθμους εχει μαζεψει 5...ναι φταιει και αυτος(εσυ προφανως δεν το βλεπεις ετσι)...οσο για περυσι...δεν μας εσωσε μονος..βαλαν και ολοι οι αλλοι το χερακι τους για να γινει αυτο...ποιοι?αυτοι που υπονοεις πιο πανω οτι φταινε και τωρα... και οτι δεν φταιει αυτος....τελος για ποιο λογο υποστιριζεις εναν προπονητη που σου τον επιβαλανε(αφου επρεπε να διωξουν τον προηγουμενο)αυτο το ξερεις μονο εσυ και οι υπολοιποι που φαγωθηκατε με αυτον...(και για τους γνωστους λογους βεβαια)..