ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1-0 (0-0) (φωτό + VIDEO)

ΛΥΓΙΣΕ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!
Τη ρεβάνς του α' γύρου και μάλιστα με το ίδιο σκορ πήρε η Καστοριά επικρατώντας δύσκολα μέσα στην πανίσχυρη έδρα της με σκορ 1-0 του Πυρσού Γρεβενών.
Καλύτερος ο Πυρσός στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε για ακόμη μία φορά όμως να βρει δίχτυα, απέναντι σε μία Καστοριά που ήταν ακίνδυνη επιθετικά.
Στο 2'ο λεπτό ο Δούμας με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουρτζίδη που παρακολουθούσε τη φάση και μπλόκαρε, ενώ στο 40' δυνατό σουτ σουτ του Καραγκούνη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 49' σουτ του Δούμα στην ανυπεράσπιστη εστία του Μουρτζίδη δεν βρήκε στόχο.
Οι γουναράδες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν μπροστά, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ με σουτ του Παπαδόπουλου στο 54΄.
Στο 56' πολύ καλή κεφαλιά του Ιωαννίδη μπλόκαρε ο Μουρτζίδης, ενώ μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει η Καστοριά στο 74’ όταν ο Βελλίδης εκτέλεσε πέναλτι, για να αποκρούσει ο Κοσμίδης.
Στις καθυστερήσεις δυνατό σουτ του Χαραλαμπίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.


Διαιτησία: Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Κόλλιας, Μωυσιάδης (Ηπείρου).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Α. Λέτσιος): Μουρτζίδης, Τούλιος, Τσόπρας, Κεφάλας, Μπαιρακτάρης, Τερέζιου, Βελλίδης (90' Γεωργιάδης), Σολομωνίδης (67' Παπζαφίροφ), Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος (88' Χριστοφορίδης), Σαββαίδης.

ΠΥΡΣΟΣ (Π.Τσούκλης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Αθανασιάδης, Σκέντος, Τζερεμές (39' Σικαλόπουλος), Κοσμίδης (69' Καραγιάννης), Δούμας, Ιωαννίδης, Γκέτσιος (82' Χαραλαμπίδης).
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο προπονητής είναι ανίδεος!! Μια σωστή σύνθεση ομάδας δεν μπορεί να πετύχει εδώ κ εβδομάδες!! Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνει αλλαγές??? Να δοκιμάσει άλλους παίκτες της ομάδας?? Μόνο οι μεταγραφές του έλειπαν!! Ας δοκιμάσει κ άλλους παίκτες που δεν τους δίνει την ευκαιρία να δοκιμαστούν που παλιότερα έπαιζαν κ είχαν θετικά αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει σταυρωσει νίκη. Με τη Λάρισα θα μετράμε γκολ ανά 10 λεπτό.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε φιλε..ενταξει μπορει να μην εχουν σταυρωσει νικη εδω και καιρο....προπονητης και παρογοντες ομως εχουν κερδη απο αλλου....

Ανώνυμος είπε...

ενας ενας φευγουν οι παικτες. να δω ποιος θα μεινει...