ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αποχωρεί από την Γ΄ Εθνική ο OΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!!!

Το ΔΣ του «Ιστορικού» παρέδωσε έγγραφη διαμαρτυρία στην ΕΠΣΚ, με αιχμές κατά Σαρρή κι Ένωσης και γνωστοποίηση της, κατ’ αρχήν, απόφασης...
αποχώρησης απ’ το Πρωτάθλημα!

*Τη βούλησή του να πάψει ο Όλυμπος να είναι, πλέον, «χρηματοδότης της ΕΠΟ», εκτιμώντας ότι η εν γένει στάση της Ομοσπονδίας προς τα ερασιτεχνική σωματεία «είναι μόνο εισπρακτική», εξέφρασε το ΔΣ του «Ιστορικού» σε έγγραφη διαμαρτυρία την οποία παρέδωσε την Τρίτη (18/2), στο ΔΣ της ΕΠΣΚ.

Η διαμαρτυρία, με τίτλο- θέμα «αποχώρηση ομάδας από το Πρωτάθλημα», εκφράζει τη σαφή δυσφορία του ΔΣ, τόσο προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σαρρή («δεν χαρακτήρισε νησιωτική ομάδα το Σωματείο μας και το άφησε εκτός μιας χρηματοδότησης που ανήγγειλε για τις ομάδες Κρήτης και Κυκλάδων»), όσο και προς την ίδια την ΕΠΣΚ («δεν κάνατε απολύτως τίποτα τότε, θα έπρεπε να έλθει έγγραφη διαμαρτυρία του συλλόγου μας για να ευαισθητοποιηθείτε, μετά από 40 μέρες»).

Ενώ, επ’ αφορμή του αβάσταχτου διαιτητικού εξοδολογίου του ματς της περασμένης Κυριακής (16/2), με τα Γρεβενά, παρά την, ούτως ή άλλως, μεγάλη οικονομική επιβάρυνση του σωματείου, γνωστοποιήθηκε και επισήμως η σύγκληση έκτακτης ΓΣ, την Κυριακή (23/2), προκειμένου να επικυρωθεί η στάση - αντίδραση του Ολύμπου (σ.σ. αποχώρηση).

«Διδάσκουμε ήθος και ποδόσφαιρο σε πάνω από 200 αθλητές και περιμέναμε μια καλύτερη αντιμετώπιση» αναφέρει το κείμενο, το οποίο, στην πλήρη του ανάπτυξη, έχει ως εξής:

«Κύριοι,
Το Δ.Σ. της ομάδας μας σε σημερινή του (σ.σ. 17/2) συνεδρίαση, αποφάσισε την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ομόφωνα με μόνο διαφωνούντα τον πρόεδρο μας, ο οποίος επέμενε ότι θα πρέπει με κάθε κόστος η ομάδα να συμμετέχει ως το τέλος.

Η αντιμετώπιση της ΕΠΟ προς τα ερασιτεχνικά σωματεία θεωρούμε ότι είναι μόνο εισπρακτική και τίποτε περισσότερο, κάνει πρωταθλήματα με τον κόπο και τον ιδρώτα των παραγόντων, που μοχθούν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Φέτος το σωματείο μας για δηλώσεις συμμετοχής, έκδοση δελτίων (ακόμα και για 12χρονους ποδοσφαιριστές το κόστος ήταν 60 ευρώ το ένα), πρόστιμα από κάρτες κλπ, άγγιξε ως σήμερα τα 4.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα διαιτησίας στα περισσότερα ματς είναι ιδιαίτερα υψηλά, περισσότερα από κάθε άλλο σωματείο της κατηγορίας Πανελλαδικά.

Ο πρόεδρος κ. Σαρρής, δεν χαρακτήρισε καν νησιωτική ομάδα το Ιστορικό μας σωματείο και το άφησε εκτός μιας χρηματοδότησης που ανήγγειλε για τις ομάδες της Κρήτης και των Κυκλάδων και εσείς σαν ΕΠΣΚ δεν κάνατε απολύτως τίποτα τότε, θα έπρεπε να έλθει έγγραφη διαμαρτυρία του συλλόγου μας σε σας για να ευαισθητοποιηθείτε και να ζητήσετε μετά από 40 μέρες να ενταχθεί και ο Όλυμπος στα νησιωτικά σωματεία.

Είμαστε το πιο ήσυχο σωματείο τα δυο τελευταία χρόνια, σε όλη την Δ΄ (πέρσι) και Γ΄ (φέτος) Εθνική κατηγορία, όλοι οι αντίπαλοι, αλλά και η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας μας έχει επαινέσει για την στάση τη δική μας και των φιλάθλων μας, είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει ποδοσφαιριστή να αντικρίσει απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα, ακόμα και η δεύτερη ομάδα μας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ (τιμήθηκε πρόσφατα από εσάς για το ήθος της).

Το ποτήρι ξεχείλισε με τον ορισμό της διαιτησίας στο τελευταίο παιγνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών, όπου τα έξοδα του ματς άγγιξαν τα 1.600 ευρώ, πράγμα εξωφρενικό για μια ερασιτεχνική ομάδα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Διδάσκουμε ήθος και ποδόσφαιρο σε πάνω από 200 αθλητές και περιμέναμε μια καλύτερη αντιμετώπιση. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στη συνέχεια (δικαστικός αγώνας με Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου, Ακαδημίες, Ερασιτεχνικό Αθλητισμό) και δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να είμαστε χρηματοδότες της ΕΠΟ.

Σε Γ.Σ. που θα κάνουμε την Κυριακή 23/2/2014 θα επικυρώσουμε τη στάση μας απέναντι σε αυτούς που ίσως οι καρέκλες είναι πιο σημαντικές από την πραγματική έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Με κάθε τιμή,
Ο Πρόεδρος, Πίκουλας Σπυρίδων
Ο Γεν. Γραμματέας, Ρώσσης Αναστάσιος».
corfusports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: