ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σφαγή του Πυρσού!!! ΠΥΡΣΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-1 (0-0) φωτορεπορτάζ

Πιστή στα έθιμα της Αποκριάς, "μασκαρεύτηκε" η ελληνική διαιτησία που μας γύρισε 40 χρόνια πίσω, σε ματς που δύσκολα θα ξεχάσουν οι γρεβενιώτες.
Το διαιτητικό τρίο...
από την Ημαθία, κατάφερε σήμερα να εξοργίσει πάνω από 400 φιλάθλους, δίνοντας κυριολεκτικά μια απίστευτη θρασύτατη παράσταση που οδηγεί τον Πυρσό στον υποβιβασμό και τους κρατούντες να πανηγυρίζουν.

Ο κ. Μαλούτας, αξιολογημένος (άραγε από ποιους), διαιτητής υποτίθεται Β΄Εθνικής, δεν σεβάστηκε μια ιστορική ομάδα πρωτεύουσας Νομού, ούτε έδειξε ότι σέβεται αυτούς που επενδύουν στο ποδόσφαιρο και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

΄Αφησε τον Πυρσό από το 28΄με 10 παίχτες, αποβάλλοντας τον Κυριακίδη με 2 κίτρινες κάρτες που έδειξε σε 3 λεπτά, προκαλώντας τη θυμηδία στην αρχή και την οργή όλων στο τέλος. 

Δεν είδε τίποτα βέβαια τις άσεμνες χειρονομίες των παιχτών των φιλοξενουμένων, πράγμα που θυμήθηκε όπως του υπέδειξαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, και απέβαλε εκ των υστέρων τον Κουντουρά.
Κι ενώ μοίραζε αφειδώς τις κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Πυρσού, άφηνε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων που έπρεπε να παίζουν από το 60΄με 8 παίχτες, ενώ δεν έδωσε κλασσικό πέναλτι σε ανατροπή του Δούμα. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφού ο Καμπανιακός δεν πέτυχε τέρμα σε οφσαϊτ που άφησε προκλητικά ο α΄βοηθός κ. Παρισίου, στη μοναδική φάση από στημένο ο Καμπανιακός απέδρασε στο 89΄σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Πυρσού, με κεφαλιά του Χατζόπουλου κι έτσι το έργο ολοκληρώθηκε.

Διαιτησία: Μαλούτας, Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας).

ΠΥΡΣΟΣ (Π. Τσούκλης): Κοσμίδης Γρ., Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Καραγιάννης (59' Ελευθερίου), Σικαλόπουλος, Ιωαννίδης, Δούμας,  Κοσμίδης Π., Γκέτσιος.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Υφαντίδης): Παπάς, Παζάζης, Γκόλτσης, Δουμούζης, Ρακαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός (72' Μουρουζίδης), Χατζόπουλος, Χρήστου (46' Τρικαλινός), Τσατταλιός (62' Γαβανάς), Κουντουράς.

Αποτελέσματα, βαθμολογία 2ου ομίλου (19η αγων.)
Φωτό από τον αγώνα































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

as afisoume ta psemata kai as poume oti o pursos den apilise katholou kai oti den mporei na valei goal gi'auto kai ante sto topiko..

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω πόσο άσχετος μπορεί να είσαι αλλά φαίνεται πως δεν ήσουν εκεί.Ο πυρσός στα τελευταία παιχνίδια έχει 60-65 % κατοχή με πολλές ευκαιρίες...ναι λείπει ο γκολman αλλά και αυτό που λες να ίσχυε,κάτσε και σκέψου λιγάκι πως είναι δυνατόν να βλέπει ένας παίχτης τέτοια διαιτησία,τέτοιο χάλι και τέτοια αδικία και να έχει την σωστή ψυχολογία να παίξει..

Τις τόσες φορές που ο κόσμος σηκώθηκε νομίζοντας πως θα βάλουμε το γκολ τις αγνοούμε??
Τολμάς και λες δεν απείλησε??

Όταν ομάδες φέρνουν 0-0 αποτέλεσμα εκεί τι έχεις να πεις?? Δεν έχουν κγολman?
Ε Λ Ε Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά εσυ που έγραψες το κλιπ του αγώνα καμία τύχη! Ένα θα σου πω! δεν έπρεπε νά συνεχιστεί το παιχνίδι αφού μπήκαν μέσα φίλαθλοι νά χτυπήσουν παίκτες με την βοήθεια βέβαια παικτών παραγόντων κ.λ.π όσο για τα αλλα δεν υπάρχει τύχη πολύ απλά συντάκτη δεν ξέρεις τι σου γίνεται