ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«Κλεμμένα Όνειρα»: Τα νέα επεισόδια (379 - 380 - 381 - 382 - 383) (videos)

Η Σάννυ θα κάνει μία μεγάλη ανακάλυψη στον Ρώσο και θα του πει τι πραγματικά ένιωθε γι αυτόν τόσο καιρό αλλά...

Mega: Καθημερινά στις 21:15

Δευτέρα 31/3/2014
Επεισόδιο 379

Η Σάννυ θα κάνει μία μεγάλη ανακάλυψη στον Ρώσο και θα του πει τι πραγματικά ένιωθε γι αυτόν τόσο καιρό αλλά θα τον παρακαλέσει να μην πει σε κανέναν τίποτα και να κρατήσουν τη σχέση τους έτσι όπως είναι τώρα. 
Ο Ορέστης θα βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου θα είναι ψυχολογικά χάλια και θα πίνει.

Ο Ορέστης ενώ θα είναι πιωμένος θα τον ειδοποιήσουν οι συνάδελφοί του να τρέξει αμέσως στο χειρουργείο και αυτός θα τρέξει γρήγορα.
Η Μαρέλα θα πάει στο μπαράκι όπου θα βρίσκεται η Φρύνη και θα της συστηθεί και θα της πει ότι ο Σάκης αγαπάει αυτή αλλά και το παιδί τους.

Η Βίκυ θα μιλήσει με τον Σταύρο και θα του πει ότι την επόμενη μέρα η Αλεξάνδρα έχει τα γενέθλιά της ακόμα θα του σημειώσει ότι μεταξύ επικοινωνία που είχαν με την Αλεξάνδρα πλέον δεν ήταν όπως είναι.

- 379 από takis12100


http://www.datemule.com/videos?v=93n_25335753b1f2c3

Τρίτη 1/4/2014
Επεισόδιο 380

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για την Αλεξάνδρα αφού η αστυνομία θα ερευνήσει την γκαλερί που έχει και μέσα σε αυτή θα βρεθούν πίνακες, όπου είναι πλαστοί και αμέσως θα ζητήσουν εξηγήσεις από την Αλεξάνδρα για το τι συμβαίνει,χωρίς αυτή να μπορεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα.
Ο Άρης για να μπορέσει να εκτελέσει για ακόμα μία φορά ένα από τα σχέδια του θα πάει να πλησιάσει την Πέγκυ και θα της ζητήσει να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. 

Ο Άρης θα μάθει για τη σύλληψη της μητέρας του από την Βίκυ και θα τρέξει ανήσυχος να δει τι συμβαίνει στο τμήμα. 
Ο Σταύρος ενώ θα λείπει από το γραφείο του ο Λευτέρης θα μπει μέσα κρυφά όπου θα πάρει το φάκελο του Ιωνα για να μάθει ποιος είναι ακριβώς αυτός ο άνθρωπος.

- 380 από takis12100


http://www.datemule.com/videos?v=71n_153357a404c2a4

Πέμπτη 3/4/2014
Επεισόδιο 381

Ο Σταύρος θα επισκεφθεί στην αστυνομία την Αλεξάνδρα όπου και θα της συμπαρασταθεί ακόμα η μητέρα του η Βίκυ θα του ζητήσει να πάει να δει και την Χρύσα όπου δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. 
Η Φρύνη και ο Σάκης θα έχουν έναν άσχημο καβγά όταν η Φρύνη θα τον θεωρήσει μέτριο και λίγο. 

Ο Σταύρος μαζί με την Βίκυ θα έχουν ένα άσχημο καβγά για τη στάση και για την απομάκρυνση που κρατάει ο Σταύρος απέναντι στην Αλεξάνδρα. 

Στο σκίτσο που θα κάνει ο αστυνόμος Μακρής η Σόνια θα αναγνωρίσει το πρόσωπο της Βίκυς και τότε είναι που ο αστυνόμος θα είναι πιο προβληματισμένος σχετικά με το πρόσωπο του κυρίου Μαυρίδη και ότι κάτι πραγματικά συμβαίνει με αυτόν τον άνθρωπο.

- 381 από takis12100



Παρασκευή 4/4/2014
Επεισόδιο 382

Ο Ορέστης είναι αγχωμένος αφού σκέφτεται την ατυχή στιγμή που είχε με το περιστατικό στο νοσοκομείο.
Όταν η Νάντια τα μάθει τι έκανε ο Ορέστης στο νοσοκομείο θα τον μαλώσει πάρα πολύ άσχημα και τότε ο Ορέστης θα ξεσπάσει κι αμέσως αυτή θα καταλάβει ότι κάτι πιο σοβαρό έχει γίνει εκεί πέρα.Η Βίκυ θα κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη στον Νάσο και θα του πει ότι συνέχεια την πολιορκεί ο Μαυρίδης.

Η Χρύσα θα πάει να επισκεφτεί τη μητέρα της στην ασφάλεια όπου και θα σταθεί δίπλα της και θα την παρηγορεί.
Ο Μακρής θα δώσει την υπόσχεση του στην Σόνια και θα της πει ότι θα την προστατέψει από όλα τα κακά σχέδια που μπορούν να ετοιμάζουν.Στην αντίληψη της Σόνιας θα της έλθει κάτι που πραγματικά θα αμφισβητήσει αν ο Στήβ Μαυρίδης είναι πραγματικά ο Μαυρίδης.

- 382 από takis12100


http://www.datemule.com/videos?v=74r_553358cd9080db

Παρασκευή 4/4/2014
Επεισόδιο 383

Ο Ρώσος και η Σάννυ θα έχουν ένα μικρό καβγά όταν ο Ρώσος θα θέλει να δώσει ένα χέρι ξύλο στον Μίλτο γι αυτό που της έκανε.
Ο Μακρής θα μιλήσει μαζί με την Τάνια όπου θα της πει ότι έχει κάποιες αμφιβολίες για την ταυτότητα του Μαυρίδη και να είναι προσεκτική με αυτόν.

Όταν ο Άρης θα δει τη φωτογραφία του πατέρα του κρεμασμένη στην D-PORT όπου θα την έχει κρεμάσει ο Μαυρίδης θα προβληματιστεί αμέσως.
Τα προβλήματα για τον Ορέστη πλέον έχουν αρχίσει αφού στο νοσοκομείο τον καλούν να δώσει εξηγήσεις για το θέμα του περιστατικού με τον ασθενή.

- 383 από takis12100

http://www.datemule.com/videos?v=41y_553358cf194329


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ ή ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: