ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μαλαισία: Χάος στη συνέντευξη Τύπου για το χαμένο Boeing - Πήραν σηκωτούς συγγενείς αγνοουμένων [βίντεο]

Χάος επικράτησε σε συνέντευξη Τύπου των μαλαισιανών αρχών για το χαμένο Boeing της Malaysia Airlines, όταν...
δύο συγγενείς επιβατών  επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν. 

Οι δύο γυναίκες απομακρύνθηκαν βίαια από την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, όταν προσπάθησαν να ξεδιπλώσουν ένα πανό διαμαρτυρίας.

Όως μεταδίδει το SkyNews, και οι δύο πιστεύεται ότι σχετίζονται με Κινέζους επιβάτες του αεροσκάφους και οδηγήθηκαν σε άλλο δωμάτιο, προτού απομακρυνθούν από το ξενοδοχείο εν μέσω πανικού. Μία εκ των δύο σύρθηκε στο έδαφος πάνω στη σύγχυση.

Καθώς συνοδεύονταν έξω από το ξενοδοχείο, κοντά στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, μια από τις γυναίκες φώναξε: "Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουμε. Πάνε 12 ημέρες, ο αγαπημένος μου... δεν ξέρω πού είναι ο αγαπημένος μου... πάνε 12 ημέρες, που είναι ο γιος μου; Γιατί δεν μου δίνετε καμία απάντηση;".

Η δεύτερη γυναίκα, η οποία φορούσε μια μάσκα, δήλωσε: "Μας ακολουθούν, μας φροντίζουν πολύ καλά. Ωστόσο, δεν χρειαζόμαστε φροντίδα, χρειαζόμαστε να μάθουμε την αλήθεια. Πρέπει να μάθουμε πού είναι το αεροπλάνο".

Παρά την ένταση, η συνέτευξη Τύπου συνεχίστηκε κανονικά και ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Χισχαμουντίν Χουσεΐν, είπε ότι οι μαρτυρίες από τις Μαλδίβες για "χαμηλή πτήση ενός τζάμπο τζετ" την ημέρα που το αεροπλάνο εξαφανίστηκε, αποδείχθηκαν ψευδείς.

Διαψεύδονται οι πληροφορίες από τις Μαλδίβες
Ο υπουργός δήλωσε, ότι οι αρχές έλαβαν νέες πληροφορίες από τα ραντάρ, αλλά δεν επιτρέπεται να αποκαλύψουν πληροφορίες που αφορούν άλλες χώρες

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η ανάλυση του προσομοιωτή πτήσης που ανήκε στον πιλότο Ζαχάρι Αχμέντ Σαχ, έδειξε πως ορισμένα στοιχεία είχαν διαγραφεί.

Πρόσθεσε ότι οι έρευνες για τους 239 επιβαίνοντες στο αεροπλάνο συνεχίζονται, αλλά τόνισε ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

"Έχουμε λάβει τους ελέγχους ιστορικού των επιβατών από όλες τις χώρες, εκτός από την Ουκρανία και τη Ρωσία", είπε ο Χισχαμουντίν, "Μέχρι στιγμής, καμία σημαντική πληροφορία για κανέναν επιβάτη δεν έχει προκύψει".









directNEWS.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: