ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Iffet»: Τα νέα επεισόδια 3o & 4o επεισόδιο Α΄ & B' Μέρος

Ο Cemil βάζει την Iffet σε ένα μεγάλο δίλημμα με την πρόταση που της κάνει. Δεν είναι εύκολο για εκείνη να τον εμπιστευτεί ξανά...

ΑNT1: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.15


Δευτέρα 7/4
3o επεισόδιο (B΄ Μέρος)

Ο Cemil βάζει την Iffet σε ένα μεγάλο δίλημμα με την πρόταση που της κάνει. Δεν είναι εύκολο για εκείνη να τον εμπιστευτεί ξανά. Αλλά ο Cemil έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να την κάνει να τον συγχωρέσει και είναι σίγουρος ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με τους υπολογισμούς του. Η Betul ανησυχεί ότι τα πράγματα μεταξύ του Cemil και της Iffet θα βελτιωθούν και επιχειρεί μια ακραία κίνηση, που ξαφνιάζει όλους. Από την άλλη, η θεραπεία του Erhan γίνεται αιτία έντασης μεταξύ του Ali Ihsan και της Dilek.

IFFET EPEISODIO 03 από takis12100

Τρίτη 8/4
4o επεισόδιο (Α΄ Μέρος)

Ενώ, η Iffet σκεφτόταν ότι όλα θα λειτουργήσουν καλά, για μια άλλη φορά θα προδοθεί από τους ανθρώπους που εμπιστευόταν περισσότερο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Betul αναγκάζει την οικογένειά της να βρει μια πιο δραστική λύση. Ο Cemil παγιδευμένος συναισθηματικά, δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να ανταλλάξει την αγάπη του για τα χρήματα. Η αντίδραση του Ahmet σε ό,τι συμβαίνει ανάμεσα στην Iffet και τον Cemil θα είναι πολύ έντονη. Η Iffet πληρώνει το τίμημα της αγάπης και της εμπιστοσύνης άνευ όρων. Το μόνο που της δίνει ελπίδα είναι το μωρό που περιμένει να γεννήσει. Ο άνθρωπος που θα τη βοηθήσει και θα την προστατεύσει, είναι το λιγότερο αναμενόμενο πρόσωπο.

IFFET EPEISODIO 04 από takis12100

Τετάρτη 9/4
4o επεισόδιο (Β΄ Μέρος)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ VIDEOS

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: