ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

·       Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΤ.
·       ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ Σ'  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...
ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.

·       ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
·       ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) Κ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΕΦΑΛΗ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ.

·       ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2014 ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΧΕΔΟΝ 10.000 ΕΥΡΩ.

·       ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΥΓ1. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 16ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 1.5 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΥΣ..

ΥΓ2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;;;;

ΥΓ3. ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ;;;;;;;

                 ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΟΥ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πώ κρίμα γιατί πιστέψαμε πως το νέο αίμα που ανέλαβε πρόσφατα τον γυμναστικό θα έκανε πολλά και διάφορα πράγματα.....τι συμβαίνει επιτέλους εκεί??ρωτάω τι?? κάποιος που φεύγει τόσο γρήγορα, ή πιάνει πολλά το μάτι του ή δέχτηκε άλλες πιέσεις..δεν ξέρω...επιτέλους θέλουμε ένα γυμναστικό όπως παλιά..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΩΣΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

simfono me olous,doste eykairies se neous anthropous kai min tous kaite

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον απο πανω κυριο...και θα ηθελα να συμπληρωσω....οχι απλα στους νεους..αλλα και στους σχετικους και ειδικους με τον χωρο...

Ανώνυμος είπε...

Na katharisei o gimnastikos silogos toraaaaaa...exei ginei tsifliki tou kathenos mou fenete ekei mesa..pantos ta nea auta pedia deixnoun oti kanoun megalo agona kai kserete pou anaferome......gt na min kanoun to idio ston gimnastiko kai malista na tous stiriksoume re aderfe!

Ανώνυμος είπε...

eine glikia i karekla tou skiodi proedrou gia na kanei th doulia sta kentrika kai o gios tou na vgazei xartziliki

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ.Σ.Γ. έβγαλε ανακοίνωση χωρίς να αναφερθεί καθόλου στον πρώην πρόεδρο (Jordan) ο οποίος ήταν ο μόνος σύμβουλος (για το χρονικό διάστημα που ήταν στον Γ.Σ.Γ.) που στήριξε οικονομικά τον σύλλογο καθώς επίσης δεν αναφέρθηκε και στους πρώην προπονητές που όλοι ξέρουμε πως σε πέντε αγώνες εκτός έδρας κάνανε δύο νίκες και μία ήτα με 3-2 σετ .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

H Concita dixni to dromo kai se mas tis krifes musates...simfono me ton parapano kirio...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όλους και προσθέτω! Τι σας έκανε ο άνθρωπος,ο καινούργιος,που δεν σας άρεσε? Μεγάλη απορία αυτή..Μήπως πήγε να βάλει μια τάξη που κάποιοι......δεν θέλουν? δεν τους βολεύει??Τον έχω γνωρίσει προσωπικά και ξέρω τι άνθρωπος είναι όπως αρκετοί μάλιστα..άντε,άντε μην αρχίσω και δεν σταματάω γατούλια γερασμένα που ψάχνεται το νέο ψάρι!

Ανώνυμος είπε...

Είναι και κούκλος!!! χιχι καλημέρα σας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έιναι πρέπον να συμμετέχω σε μία συζήτηση μεταξύ ανωνύμων ειδικά με την φόρτηση που μου έχει δημιουργήσει ο υποβιβασμός.Παρ' όλα αυτά και με δόση αστεϊσμού (και χωρίς να έχω καμία διάθεση να απολογηθώ σε αναρμόδιους) θα αναφέρω ως ένα είδος απάντησης...
Από τον Σεπτέμβριο 2013 μέχρι και τον Μάϊο 2014 ο σύλλογος παρείχε στους αθλητές του και όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 964 σάντουιτς και 3.640 μπουκαλάκια νερού.
Α. Σβολιαντόπουλος

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ φίλη μου!!

Ανώνυμος είπε...

anonima mia xara ta lete file antoni ta nera erxontai me mpaletes eine samarina bkai xorigia grevenioti vlaxou epixhrhmatia

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη μου το να πεις την γνώμη σου ανώνυμα δεν είναι κακό..μπορεί να είναι μία κουβέντα γεμάτο υπονοούμενα,γιατί το τραβάει ο οργανισμός μερικών "κρυφών" και ακατονόμαστων αλλά δεν ονοματίζει κανένας κανέναν,συνεπώς είναι αποδεκτό,να είσαι καλά

Ανώνυμος είπε...

Ο σύλλογος δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση...όλα χορηγίες είναι και ας είμαστε υπομονετικοί...όλοι όσοι βοήθησαν και βοηθάνε το σύλλογο θα έχουν τη θέση που τους αναλογεί σε αφιερώματα και ανασκοπήσεις της χρονιάς που πέρασε. Οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου είναι οι βασικοί χορηγοί του και αυτό το ξέρουν όσοι ασχολούνται και θα έπρεπε να το φανταστούν όσοι είναι λιγότερο κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπέρ της ανωνυμίας και της ελευθερίας του λόγου στο inernet ειδικά, απλά λέω ότι δεν αποτελεί επίσημη γραμμή κάτι που είναι γραμμένο ανώνυμα. Και απαντώ επώνυμα, λίγο αστειευόμενος λίγο σοβαρότερα για να δώσω μια αίσθηση "επισημότητας''...και πάλι αυτά που λέω σαν Αντώνης δεν είναι επίσημη θέση του συλλόγου.Αυτή στα μέσα όπου ο σύλλογος εκφράζεται (δες fb και www.gsgrevenon.gr)

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,εγώ δεν είμαι από τα Γρεβενά,έρχομαι που και που για κάποιους λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω και σας ευχαριστώ για την κατανόηση.Λυπάμαι που η ομάδα έπεσε κατηγορία και επίσης που ο νέος σας Πρόεδρος αποχώρησε χωρίς καν να προλάβει να ξεκινήσει το έργο του.Αυτό που λείπει είναι επιμονή και αποφασιστικότητα,υπευθυνότητα και εκσυγχρονισμός.Ο αθλητισμός εξελίσσεται και τεχνολογικά και τεχνικά.Το να έχεις νέο και φρέσκο "αίμα" στο διοικητικό team θεωρώ πως είδη έχεις κάνει το πρώτο βήμα εκσυχρονισμού. Απαρχαιωμένα μυαλά και αντιλήψεις το μόνο που καταφέρνουν είναι απλά να συνεχίζεται το ίδιο και το ίδιο με διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά και πολλές φορές όχι καλό.Σας μιλάω εκ πείρας,σας εύχομαι καλή πορεία για την νέα περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη διορθώνω το λάθος μου.... ήδη*

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σασ σε ολο το δσ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ