ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που έσπειρε το θάνατο στη Βέροια – Τέσσερις νεκροί και περισσότεροι απο 15 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός (UPDATE)

Δείτε τι λέει στη κάμερα από το αυτοκίνητο του οδηγός που σώθηκε από τη τραγωδία [video]
Τέσσερις νεκροί και περισσότεροι απο 15 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, σύμφωνα με τις πρώτες
πληροφορίες.

Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και 
Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα αυτοκίνητα.


Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματίες.


Σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.


Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά Ι.Χ. αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, νταλίκα προσέκρουσε πάνω στα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες.


Ο κ. Αθανασόπουλος έκανε λόγο για δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο, ενώ αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν τη νταλίκα.


Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης και Θεσσαλονίκης με εκτροπές από τον κόσμο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου.


Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας


Ο ρουμανικής καταγωγής οδηγός της νταλίκας πήρε τα έγγραφα του οχήματος και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.


Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τρομακτικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Ρουμάνος και αμέσως μετά το τραγικό τροχαίο, πήρε τα έγγραφά του από τη νταλίκα και έφυγε. Στη συνέχεια, όμως, συνελήφθη.


kontranews



Συγκλονιστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από το πολύνεκρο τροχαίο..

Το απόλυτο χάος επικράτησε, μετά την καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων και νταλίκας που …
σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον RealFM, 97.8.
lkjhlkjk
«Ακούσαμε χτυπήματα, σπασίσματα και βλέπουμε μία νταλίκα η οποία έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παίρνει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά της. Εμείς περάσαμε στο άλλο ρεύμα της Εγνατίας, τρέξαμε από την άλλη μεριά μήπως σκάσει η νταλίκα.

Αφού είδαμε ότι εξερράγη, πήραμε τα αυτοκίνητά μας και τα τραβήξαμε, όσο το δυνατόν πιο μπροστά και μετά επικράτησε το απόλυτο χάος», επισήμανε. Όσον αφορά τον οδηγό της νταλίκας, ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι, προς το παρόν, δεν τον έχουν βρει.

«Δεν ξέρω μήπως είναι κάτω από τη νταλίκα», πρόσθεσε.



Οδηγός στην Εγνατία: “Δεν υπήρχε σήμανση, δεν μας ειδοποίησε κανείς” [video]


Συγκλονίζουν τα λόγια ενός οδηγού μιας σταματημένης νταλίκας (δεν πρόκειται για τον Ρουμάνο οδηγό του δολοφονικού οχήματος)…
ο οποίος αναφέρει πως πουθενά δεν υπήρχε σήμανση ούτε τους ειδοποίησε κανείς!



Δείτε τι λέει στη κάμερα από το αυτοκίνητο του οδηγός που σώθηκε από τη τραγωδία [video]

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι καθισμένος στο ΙΧ του στο σημείο του δυστυχήματος και φαίνεται να τα έχει λίγο χαμένα. Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην τα έχει χαμένα, μετά από μια τέτοια τραγωδία;
7




ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: