ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 254-255-256-257-258 (VIDEOS)

Μπρούσκο επεισόδιο 254
http://www.mprousko.com/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%80-254/
Η αιφνιδιαστική σύλληψη του Πάτροκλου, για λόγους που όλοι αγνοούν, αναστατώνει τους Ματθαίους κι ιδιαίτερα τον Διαμαντή που...τρέμει για τα χειρότερα.

Οι επαφές της Όλγας με τον Αχιλλέα και τη Μελίνα, δεν αργούν να φέρουν νέα κόντρα με τον Ματθαίο. Μετά από πίεση της Λουκίας, ο Σήφης δέχεται να την συναντήσει.

Η άρνηση του Μάρκου ν’ ανταλλάξει έστω μια κουβέντα με την Δάφνη, της στοιχίζει πολύ. Ο Χρήστος, γνωρίζει την κόρη του Σήφη. Η επαφή του με το παιδί, του προκαλεί μια υπερβολική κι αδικαιολόγητη συγκίνηση, που δεν διαφεύγει απ’ την προσοχή του Διαμαντή και πως ο Χρήστος κάτι κρύβει από το παρελθόν.

Στο μεταξύ ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, επιστρέφουν στην Κύπρο, ενώ η άφιξη της Αντιγόνης στο σπίτι τους προμηνύει δύσκολες μέρες στην οικογένεια των Ματθαίων.

Η αλλαγή συμπεριφοράς κι ιδίως ο εκνευρισμός της Λουκίας, βάζει σε υποψίες τον Παύλο που αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του και να την παρακολουθήσει.

Μπρούσκο επεισόδιο 255
http://www.mprousko.com/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%80-255/ 
Η Λουκία αισθάνεται εγκλωβισμένη, αφού δεν μπορεί να αφήσει τον Παύλο, αλλά δεν θέλει να χάσει ούτε τον Σήφη, γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνει στον Παύλο, το πάθος της για τον γιο του την παρασέρνει, γίνεται απρόσεκτη κινώντας του και πάλι τις υποψίες.

Έτσι ο Παύλος την παρακολουθεί ξανά κι αυτό που θα ανακαλύψει τον σοκάρει. Η σχέση του Ματθαίου και της Όλγας είναι ακόμα τεταμένη, όμως όταν η ευαίσθητή του πλευρά γίνεται αντιληπτή και οι πράξεις του ακόμα πιο κατανοητές, η Όλγα μαλακώνει.

Η Στεφανία συνεχίζει να θέλει να μένει με τον Διαμαντή, παρά τις προσπάθειες του Σήφη και της Αγγελικής να την γυρίσουν πίσω. Η στάση της και το αντίκτυπο που έφερε σ’ αυτήν η ανακοίνωση του διαζυγίου, τους οδηγεί στη σκέψη να αναθεωρήσουν.

Το ειδύλλιο του Νεκτάριου και της Αντιγόνης συνεχίζεται κρυφά στην Κύπρο, εξοργίζοντας τον Πάτροκλο και φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Μελίνα, αφού και οι δύο σκέφτονται τις συνέπειες που θα φέρει αυτή η σχέση στο γάμο της Δήμητρας.

Ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα, θα δώσει την ευκαιρία στον Ματθαίο, να ρωτήσει την Αναστασία για το χωρισμό της με τον Αντώνη, αφού ο ίδιος το θεωρεί αδιανόητο, ειδικά όταν υπάρχει στη μέση μια εγκυμοσύνη.

Μπρούσκο επεισόδιο 256
http://www.mprousko.com/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%80-256/Η αιφνιδιαστική επίσκεψη της Δήμητρας στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες καθώς βρίσκονται εκεί ο Νεκτάριος με την Αντιγόνη.

Η Όλγα με όλες της τις δυνάμεις προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις του Ματθαίου με τον Αχιλλέα. Τελικά η αγάπη ανάμεσα στα δυο αδέρφια θα υπερισχύσει και η συμφιλίωσή τους αναπόφευκτη και συγκινητική.

Ο Παύλος γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με τη Λουκία, ενώ παράλληλα ο Σήφης την πιέζει να χωρίσει με τον πατέρα του.

Ο Διαμαντής με τη Στεφανία μοιράζονται γλυκές και συγκινητικές στιγμές, ενώ παράλληλα ο Σήφης με την Αγγελική αποφασίζουν να υποχωρήσουν μπροστά στο ψυχολογικό πρόβλημα του παιδιού τους.

Ο Μηνάς αποφασίζει να προσεγγίσει ερωτικά την καθηγήτρια της Ιστορίας της τάξης του και η Δάφνη προετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τον Μάρκο.

Μπρούσκο επεισόδιο 257
http://www.mprousko.com/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%80-257/
Η οικογένεια Ματθαίου, γιορτάζει συγκινημένη την συμφιλίωση του Ματθαίου με τον Αχιλλέα μ’ ένα εορταστικό γεύμα. Το μόνο αγκάθι τώρα για τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, είναι οι τύψεις τους απέναντι στη Δήμητρα, γνωρίζοντας την παράνομη σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη.

Η Στεφανία επιστρέφει σπίτι της και δεν αργεί να ‘ρθει πάλι κοντά με το Σήφη στολίζοντας και το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Η προκλητική στάση του Πάτροκλου, εξαγριώνει τον Μηνά, ο οποίος με τη σειρά του στήνει μια πλεκτάνη εις βάρος του πρώτου.

Η Δάφνη, επιστρατεύει γνωστούς και φίλους προκειμένου να διοργανώσει μία μεγάλη έκπληξη - γάμο με τον Μάρκο, κρυφά από εκείνον.

Η απουσία του Σήφη απ’ τη ζωή της, οδηγεί την Λουκία σ’ ένα νέο καυγά της με τον Παύλο. Η ανακοίνωση μιας πιθανής νέας εγκυμοσύνης της Δήμητρας, ταράζει την Αντιγόνη. Η αντίδρασή της κινεί υποψίες στη Δήμητρα, που στρέφεται πλέον εναντίον της Μελίνας, απαιτώντας εξηγήσεις.

Μπρούσκο επεισόδιο 258
http://www.mprousko.com/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%80-258/Στην εκδήλωση των Ματθαίων στο οινοποιείο για την πρώτη αποστολή της παρτίδας της Κίνας, η Δήμητρα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Αντιγόνη και όλοι "παγώνουν" μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η εξωσυζυγική σχέση του Νεκτάριου.

Στην ίδια εκδήλωση, ο Αχιλλέας παίρνει και επίσημα ξανά τη θέση του στην επιχείρηση των Ματθαίων. Ο Σήφης ενώ εξομολογείται στη Δάφνη ότι δεν πρόκειται να χωρίσει με την Αγγελική για χάρη της Στεφανίας, παράλληλα πιέζει τη Λουκία να χωρίσει με τον Παύλο και να φύγουν μαζί στην Αθήνα.

Η Δάφνη πιέζει τον εαυτό της προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει τον γάμο-έκπληξη που προετοιμάζει για τον Μάρκο και παράλληλα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σαβουάρ βιβρ στον Μηνά, προκειμένου να καταφέρει να «ρίξει» την καθηγήτριά του.




ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ



Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν θα ανεβουν τελικα τα επεισοδια??????