ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΙ - ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 0-2 (12η αγων.) - ΦΩΤΟ

Νίκη-σταθμός στην πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου και την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ΑΕΠ!!!

Αν και δύσκολα, με ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, οι...

Πόντιοι πέρασαν νικηφόρα από τη δυνατή έδρα του Νεοχωρίου, σε ένα γήπεδο που δεν βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με τις μεταγραφικές προσθήκες ενίσχυσης να ψάχνουν τα πατήματά τους.

Η εμπειρία όμως των πρωτοπόρων απέναντι στην μαχητική ομάδα του Νεοχωρίου, έφερε τη πολυπόθητη νίκη, όταν στο 17' ο Ιωαννίδης σέντραρε στην περιοχή για να πλασάρει ο Μάρτιν για 0-1.
Στο 27' ο Άγγελος Κοτζατίσογλου έβγαλε κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη που σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από πλάγια θέση για το 0-2 (η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από πόδια αμυντικού, στην προσπάθειά του να απομακρύνει πάνω από τη γραμμή).

Πολύ καλή η φάση στο 2' με τον Π. Λάλλο να σουτάρει ελάχιστα πάνω από την εστία του Πετκανά, και στη απέναντι το σουτ του Ρ. Αγκάστρα στο 58' που αποκρούει ο έμπειρος γκολκίπερ Κοτίτσα.
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 36' με τον Καραγιάννη να μην καταφέρνει να μειώσει το σκορ, ενώ το δυνατό σουτ του Κουτσαλιάρη στο 53' δεν κατέληξε όπως θα ήθελε.


Διαιτησία: Τσέτσιλας - Ράντζας - Γκόλιας (Γρεβενών)


ΝΕΟΧΩΡΙ (Α. Λέτσιος): Πετκανάς, Κίλη (38' Αγκάστρα), Ευαγγελόπουλος, Μωσιάδης, Παπαστεργίου, Χαντάβας, Λιάκος, Σίμος (62' Μπαλάφας), Β. Καφετζής, Καραγιάννης, Ι. Σόλας (84' Δ. Σόλας).


ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χ. Λάλλος): Κοτίτσα, Τέγος, Μπόλλος, Α. Κοτζατίσογλου, Παπαηλίας, Μάρτιν (Ασλανίδης), Ιωαννίδης, Ζολώτας (58' Καλαιτζίδης), Π. Λάλλος, Μπιζιώτας, Κουτσαλιάρης (75' Καρτσιούνης).


Δείτε τη Βαθμολογία και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής εδώ











































































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: