ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τέρμα τα βύσματα – Στα σύνορα και ο γιος του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ με εντολή ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Αμέτρητα φύλλα πορείας φαίνεται πως μοίρασε ο Πάνος Καμμένος τις πρώτες του ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ενώ, η απόφαση αυτή φαίνεται πως...
ανοίγει «θέμα» και για τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Οχι ακριβώς για τον ίδιο, αλλά για τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, καθώς, ο νέος υπουργός Αμυνας στέλνει σε συνοριακή μονάδα το γιο της.


Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» με απόφαση του Πάνου Καμμένο ο γιος της κας Μανωλίδου θα βρεθεί στον Εβρο ή, ίσως, σε κάποιο νησί.


Ο «ΒΗΜΑδοτότης», πάντως, αναφέρει ότι «οι μεταθέσεις στα σύνορα δεν γίνονται για λόγους εκδικητικούς κτλ».


iefimerida.gr


Σοκ για τον Πρετεντέρη!
Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου που υπηρετούσε στα…”σύνορα” Παπάγου-Χολαργού, μετατίθεται…στα Ελληνοτουρκικά, όπως τόσα άλλα παιδιά Ελλήνων.

Και ο υιός του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ανάμεσα στους στρατιώτες που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα. Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ. Χθες έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου, σύμφωνα με το onalert.

Το ΓΕΣ έχει στείλει ήδη 1350 φύλλα πορείας σε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε μονάδες μεγάλων αστικών κέντρων,κυρίως στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

Τα τηλέφωνα στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΣ εννοείται ότι έχουν σπάσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα,αφού η γραμμή που έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία είναι “καμία παρέμβαση”.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: