ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Έμπλεξες με λάθος άντρα: Ορίστε τα σημάδια!

Άνοιξε τα μάτια σου, πριν να είναι αργά!
Αχ αυτή η διαίσθηση!

Άκου την, καθότι έχει αποδειχθεί περίτρανα, ότι...

όποτε αποφασίζει να μιλήσει λέει μόνο αλήθειες. Πρόσεξε με μεγαλύτερη ευλάβεια τις κινήσεις του, τον τρόπο που σε κοιτάει, όσα επαναλαμβάνει στην καθημερινότητα, όλα εκείνα τα ακαθόριστα, παράλογα, ασυνάρτητα που κάνουν «ντου» και μια στον εξιδανικεύουν μια τον ρίχνουν στον πάτο της εκτίμησής σου.

Σε χαλάει που…
Του το έχεις πει μια, δυο, τρεις, αλλά ο άνθρωπος δεν θέλει καν να σε ακούσει. Σου γνέφει πάντα «ναι», όταν παραπονιέσαι για όλα όσα σε ενοχλούν σε εκείνον, αλλά την ώρα της κρίσης τα επαναφέρει και κάθε φορά χειρότερα. Αν βλέπεις ότι απευθύνεσαι σε τοίχο και μάλιστα πολλάκις… είναι ζήτημα που πρέπει να θέσεις με τον εαυτό σου επί τάπητος.

Φτάνω στον θεό… το χειρότερο που μου’χει τύχει είσαι εσύ
Πιο απλά εννοούμε πως αν με τον εν λόγω κύριο, που τον έχεις ήδη στέψει Mister Universe, μια σ” έχει βασίλισσα και πετάς στον ουρανό και την άλλη σε κάνει ένα ωραιότατο κρύο ντουζ και μάλιστα χωρίς ίχνος ενοχής, υπάρχει πρόβλημα. Βάλε στο ζύγι τις όμορφες και τις άσχημες ερωτικές στιγμές μαζί του και δες την αλήθεια κατάματα. Αν γέρνει προς την δεύτερη μεριά, δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε συμπωματικό και σίγουρα όχι ζήτημα ανάδρομων πλανητών.

Ο καυγάςΜεγάλο κεφάλαιο. Όλα τα ζευγάρια διαφωνούν, τσακώνονται και σαφώς καμία σχέση δεν είναι ρόδινη. Ωστόσο, αν οι δικοί σας καυγάδες είναι άνευ προηγουμένου, γεμάτοι προσβολές που εκτοξεύονται σαν ρουκέτες από το στόμα του ενός στου άλλου, με ασέβεια στον ίδιο σας τον εαυτό και με κενά σιωπής 3-4 ημερών τη φορά, τότε η σχέση σας πάσχει. Και αυτό δεν λύνεται, όσο καλή θέληση και να υπάρχει μετά από ένα σεξ, επίσης, άνευ προηγουμένου.

Κάπου εδώ πρέπει να σκεφτείς ποια είσαι, τι θέλεις από σένα, τι θέλεις από τους άλλους, πώς ακριβώς ονειρεύεσαι τον σύντροφό σου. Αν ο κύριος Τέλειος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις σου, καροτσέρη απλώς… τράβα γι” άλλες πολιτείες.

Μαρία Χάλαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις