ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης - Οι πρώτες φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο VIDEO

Την ζωή του έχασε ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σε τροχαίο σήμερα το πρωί στη Βουλιαγμένη. Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε με οδυνηρό τρόπο από τη ζωή, σε...
ηλικία μόλις 30 ετών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τραυματίσουν βαρύτατα τον οδηγό.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια εκ των δύο είναι βαρύτατα τραυματισμένη.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα την 23η Νοεμβρίου και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Το 2011 έκανε πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα επιτυχία όταν ανέβασε στο YouTube ένα τραγούδι το οποίο αμέσως έγινε viral χαρίζοντάς του τη φήμη και ανοίγοντάς του την πόρτα της δισκογραφίας.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Tραγούδια του όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».



Τραγική ειρωνεία: Τι «ανέβασε» στο Facebook ο Παντελίδης πριν το δυστύχημα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο του Παντελίδη
Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια και τους φίλους του ο θάνατος του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 30 ετών. Ο θανατός του ήταν ακαριαίος και διαπιστώθηκε στο Ασκληπειίο της Βούλας, όπου μεταφέρθηκε...

Οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος που έρχονται στο φως της δημοσιότητα προκαλούν σοκ, καθώς όπως όλα δείχνουν η ιλλιγγιώδης ταχύτητα ήταν η αιτία να χάσει ο τραγουδιστής τον έλεγχο και να σκοτωθεί ακαριαία από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου στις 8.15 το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. O τραγουδιστής μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με πολλαπλά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.


Το αυτοκίνητο, ένα πολυτελές μαύρο τζιπ, δεν ανήκε στον Παντελίδη, αλλά ήταν ενός φίλου του, το οποίο οδηγούσε ο τραγουδιστής με συνεπιβάτες δύο γυναίκες. Η μια από αυτές νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ακρωτηριαστεί.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τις τραυματίες και τον νεκρό τραγουδιστή. Την αναγνώριση της σορού του έκανε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα εμφανιζόταν και προσωπικός του φίλος.

Μέχρι τα ξημερώματα ο 29χρονος τραγουδιστής ήταν στο νυχτερινό κέντρο που θα άρχιζε τις εμφανίσεις του αύριο, Παρασκευή,κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει γιατί κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής του.

Πριν από μόλις λίγα 24ωρα, ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με αναφορά στα Κατεχόμενα είχε προκαλέσει μια απίστευτη επίθεση εναντίον του, κυρίως μέσω των social media. Ένα παιδί που δεν είχε προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του, παρά μόνο τη ζήλεια πολλών για την επιτυχία του σε τόσο νεαρή ηλικία.



Οι πρώτες φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη

enikos.gr
Γιατί ρε Παντελή....γιατί..από τόσο νωρίς να τραγουδάς στην γειτονία των αγγέλων?? 
Σε αυτήν την τόσο σύντομη καριέρα σου...άφησες πολύ υλικό για όλους αυτούς που αγαπάνε!!!! 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα...