ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Α.Ε.Π ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-2 (φιλικός αγώνας & Απονομή) φωτό


Πρώτο δυνατό τεστ ενόψει των μπαράζ!!!
Από το σημερινό παιχνίδι με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας, Αλμωπό Αριδαίας, θα προσπαθήσει με ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και δυνατό τεστ, να αρχίσει να...
βρίσκει ρυθμό στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προετοιμαστεί για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική η Α.Ε. Ποντίων.
Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Γρεβενών, ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Πέλλας με σκορ 1-2, αν και προηγήθηκαν με γκολ του Θ. Λάλλου από το 7'ο λεπτό.
Οι της Καρατζόβας, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν στο 51' με πλασέ του Κοβάτση και στο 71' ο Ελευθεριάδης εκμεταλλευόμενος το κακό στήσιμο του τοίχους, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2.

Διαιτησία: Λαζόγκα, Τέγος, Χαραλαμπίδης (Γρεβενών)


Α.Ε.Π ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Λάλλος): Αλεξίου, Ντενίς, Λάλλος Π., Λάλλος Θ., Κατσαντώνης, Κυριακίδης, Κοτζατίσογλου Α., Κοτζατίσογλου Σ., Χαραλαμπίδης, Ασλανίδης, Μπιζιώτας. Συμμετείχαν: Κοτίτσα, Μελισσινός, Παπαδόπουλος, Καρτσιούνης, Καλαιτζίδης, Τζιαμπίρης, Ιωαννίδης, Hocha, Μπόλλος, Τέγος.


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ. Τυριανίδης): Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Κιοσκερίδης, Ζαρογιάννης, Ελευθεριάδης Γ., Καραδήμος, Καμπάνης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος. 

Συμμετείχαν: Καπουσούζης, Καλαιτζίδης, Μουρατίδης, Μποτάνης, Μήντζης, Κοβάτσης, Τσιτσιορίδης, Κιουλτσόπουλος, Σκέντος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές Γρεβενών, από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Χρήστο Σιαμίδη και τον Υπευθ. Δημ. Σχέσεων της ΕΠΣ Γρεβενών Κ. Κοτζατίσογλου.


Ευχές για καλή πορεία και επίτευξη των στόχων στις δύο ομάδες
 
 Φίλοι και πρώην συμπαίκτες στον Πυρσό: Ιωαννίδης - Σκέντος
 Φωτό από την απονομή...




























































Δεν υπάρχουν σχόλια: