ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα - Μακεδονικός Φούφα 2-3 - φωτό+video

Μια ανάσα από τη Γ΄ Εθνική ο Μακεδονικός Φούφα
Με μαέστρο το Σαράντη Τοπάλη και «εκτελεστές» τον γερόλυκο Ηλία Σολάκη και τον...

νεαρό Θάνο Κεσκιλίδη ο Μακεδονικός Φούφα έκανε εμφάνιση ανόδου στο Φιλώτα κερδίζοντας το γηπεδούχο Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα με 3-2.

Μπροστά σε περίπου 900 φιλάθλους από τους οποίους οι μισοί περίπου ήταν από το Φούφα ο Μακεδονικός ήταν αποφασισμένος για τη νίκη, με παίκτες που ήξεραν τι ζητούσαν και τελικά κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει μόνο πρώτο στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν το πλήρη έλεγχο και πέραν των 3 γκολ να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν εμφάνιση ανάλογη με αυτή του Βατολάκκου αφού τα ατού τους ήταν πολύ καλά κλεισμένα και ειδικά ο Ρωμαίος (ο οποίος όμως έβαλε ένα φανταστικό γκολ).
Επόμενος αντίπαλος για τον Μακεδονικό είναι την Τετάρτη 25/5 η Καλλιθέα πάλι εκτός και εκεί με νίκη αγκαλιάζει για τα καλά την άνοδο.

Ο διαιτητής Μαλούτας από το Σ.Δ. Ημαθίας ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων δείχνοντας μόνο μια κάρτα στον Σεκουλίδη. Με λάθη και ο πρώτος επόπτης Γιάντσης από τον ίδιο σύνδεσμο καλός ο δεύτερος Χρυσάνης επίσης από το Σ.Δ. Ημαθίας.

Φάσεις και γκολ

Στο 17ο κάθετη πάσα του Τοπάλη για τον Σολάκη πλασέ του τελευταίου απέκρουσε σωτήρια ο Μπερμπερίδης αλλά στο 20ο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη ο Σολάκης ακούμπησε όσο χρειαζόταν τη μπάλα για το 0-1 και στο 24ο ο Σολάκης έβγαλε το Χ΄΄ Ρούμπη μόνο απέναντι στον Μπερμπερίδη αλλά αντί να το πλασάρει πήγε να το περάσει και έκοψαν οι αμυντικοί.
Δύο λεπτά μετά εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 32ο τραγικό λάθος του Σεκουλίδη που πήγε να γυρίσει τη μπάλα προς τα πίσω, έκλεψε ο Σολάκης και με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 0-2.
Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για παίκτες και φιλάθλους του Φούφα ο Σ. Αθανασιάδης έβγαλε σε θέσε τετ-α-τετ μέσα στη περιοχή το Μπατμά που με πλασέ μείωσε.

Στο 41ο νέα μεγάλη ευκαιρία για το Φούφα όταν ο Μετικάνος βρήκε το Σολάκη στη περιοχή, αυτός σούταρε αλλά ο Μπερμπερίδης απέκρουσε και πάλι.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι τον έλεγχο και στο 69ο ο Τοπάλης έδωσε στον Κεσκιλίδη και αυτός με σουτ έκανε το 1-3.
Στο 78ο ο Ρωμαίος ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα με το δεξί και «εκτέλεσε» με το αριστερό κάνοντας το 2-3.
Στο 86ο δυνατό σουτ του Χατζηρούμπη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 89ο εκτέλεση κόρνερ του Τοπάλη έδιωξε πολύ δύσκολα ο Μπερμπερίδης.

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα: Μπερμπερίδης, Γιορεντσίδης, Αθανασιάδης Κ. (78ο Κακασούλης), Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Σ., Μπατμάς (73ο Παπανικολάου), Μαρκόπουλος,Dimovski, Ρωμαίος.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Τσαγκαλίδης, Τσακαλίδης (48ο Σιδηρόπουλος), Τζουβάρας Δ., Πακάλτσης, Τοπάλης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Χάιτας, Χ΄΄ Ρούμπης (86ο Δούφας), Σολάκης (58ο Κεσκιλίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: