ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ο Φούφας φόρεσε τα γιορτινά για το καμάρι του το Μακεδονικό (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που είχε στηθεί στο γήπεδο του ο Μακεδονικός Φούφα γιόρτασε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Μια άνοδος που του άξιζε απόλυτα για αυτό και όλοι όσοι ήταν δίπλα στην ομάδα το γιόρτασαν με τη ψυχή τους.

Το γήπεδο ήταν ασορτί με την όλη κατάσταση αφού είχε «φορέσει» τα γιορτινά του ενώ μετά τη λήξη ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από τον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Φώτη Φολτόπουλο.


Αμέσως μετά η σαμπάνια έρεε άφθονη και όλοι έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας.


Το παρόν στη φιέστα έδωσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης,περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Πολυχρονίδης και Ιωάννης Τσοκτουρίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χρήστος Σάββας, ο γραμματέας της Ε.Π.Σ. Πέτρος Κυρζόπουλος, ο ταμίας Σάββας Σαλτσίδης, ο προπονητής της πρωταθκήτριας ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Γιώργος Παπακώστας καθώς και ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Βόρσιας.

Φυσικά υπήρχε και παιχνίδι εκεί όπου ο Μακεδονικός έκλεισε με νίκη τα μπαράζ κερδίζοντας 4-3 τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Φούφας με ωραίο σουτ του Κεσκιλίδη για να ισοφαρίσει ο Άγιος στο 16ο με πλασέ του Παπαδόπουλου ενώ λίγο νωρίτερα δοκάρι είχε για τους φιλοξενούμενους ο Μπατμάς.

Οι γηπεδούχοι με νέο γκολ του Κεσκιλίδη έκαναν το 2-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι με τέρματα των Μπατμά στο 34ο και Ρωμαίου στο 37ο πήραν το προβάδισμα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Φούφας ισοφάρισε με πέναλτι του Χάιτα.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός Φούφα έκανε το 4-3 στο 50ο με κοντινό σουτ του Τζουβάρα ενώ οι φιλοξενούμενοι μαθαίνοντας και το 2-1 του Βατολάκκου έδειχναν να μην έχουν κουράγιο να αντιδράσουν.

Ο Φούφας στα τελευταία λεπτά είχε 2 δοκάρια με τους Τσαγκαλίδη στο 85ο και Τοπάλη στο 90ο ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 87ο όταν ο Κακασούλης αν και ολομόναχος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.

Διαιτητής: Φωτιάς (Σ.Δ. Πέλλας). Βοηθοί Ζέρβας- Μηνούδης (Σ.Δ. Πιερίας)

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Τσαγκαλίδης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας Δ., Κοπατσάρης (46ο Πακάλτσης), Τοπάλης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Χάιτας, Δούφας (79ο Γκόλης), Κεσκιλίδης (70ο Μίμης).

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα:
Μπερμπερίδης, Γιορεντσίδης, Αθανασιάδης Κ. (75ο Κακασούλης), Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Χαμαλίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Σ., Μπατμάς , Dimovski, Ρωμαίος.


Σε αναμονή το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: