ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό: Ομάδα Γ' Εθνικής έχασε με 7-0 χωρίς προπονητή και με ΕΝΑΝ παίκτη στον πάγκο!

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Α.Ε.Π. Βατολάκκου, μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. 
Δεν είναι μόνο η πολύ...
βαριά ήττα που δέχτηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, μαζεύοντας επτά φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της.

Η αποστολή της ομάδας αποτελούνταν από μόλις 12 ποδοσφαιριστές, ήτοι στον πάγκο βρισκόταν μόλις ένας που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σαν να μην έφτανε αυτό, στο χθεσινό παιχνίδι απουσίαζε κι ο προπονητής της!

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Βατολάκκου εξέφρασαν την πικρία τους για τη μη στήριξη της ομάδας τους στα Γρεβενά αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Όταν ρωτήθηκαν μάλιστα από το εν λόγω Μέσο ποιον προπονητή να παρουσιάσουν για το παιχνίδι, ένας παίκτης απάντησε: «Αν θέλεις βάλε εμένα» ενώ κάποιος που συνόδευε την αποστολή είπε «Πες πως προπονητής είναι ο… Θεός».

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα βλεπουν οι καινουριες "ομαδες" που θελουν να ανεβουν στη Γ εθνικη και πιστευουν οτι ειναι ετοιμες για το μεγαλο βημα

Ανώνυμος είπε...

Για ποια στηριξη ρε παιδια;;εδω δεν υπαρχει στηριξη απ το χωριο θα υπαρχει απο τα Γρεβενα!!και εδω τα Γρεβενα δεν μπορουν να στηριξουν την ομαδα της πολης τους τον Πυρσο!θελετε να στηριξουν εσας;;ελεος!!οταν το καλοκαιρι φωναζαν καποιοι ωρε που πατε..χωρις λεφτα!!εσεις θελατε να βγαινετε στα καφενεια να φανταζετε,τωρα τι διαμαρτειρεστε;;και ειδικα οι ποδοσφαιριστες θελατε να παιξετε Γ Εθνικη,ε..παιξτε τωρα και μη μιλατε!!

Ανώνυμος είπε...

Οσο υπαρχουν οι συγκεκριμενοι παραγοντες(και απο τους μεν και απο τους δε)και καποιοι ποδοσφαιριστες με απαραδεκτη νοοτροποια,τα Γρεβενα,μια ζωη ποδοσφαιρικα θα ειναι στον πατο!!