ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

‎Παρουσίαση Βιβλίου: "ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ" - φωτό+video

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αναστάσιου Σταμπουλίδη "ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ" την Κυριακή 11 Ιουνίου, στην αίθουσα του...
Πολιτιστικού Κέντρου Βατολάκκου, με την πρωτοβουλία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου‎, παρουσία συγγενών και πλήθος κατοίκων του χωριού, μαθητές του τότε δασκάλου Αν. Σταμπουλίδη, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, του Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη, του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Αχ. Πασχαγιαννίδη, του αντιδημάρχου Μάνθου Αδάμου, της Δημ. αντιπολίτευσης, Α. Τσιρίκα, Κ. Μπουρέλα, Μιχ. Μαγιάννη, Κ. Παλάσκα, του τέως Νομάρχη και Δημάρχου Γρεβενών και νυν πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών Δημ. Κουπτσίδη, του πρώην βουλευτή Κ. Ταταρίδη, τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γ. Δακή, τον υπ. αντιπερειφεριάρχη Ι. Γιάτσιο, εκπρόσωποι του συμβουλευτικού γραφείου και υποψήφιου πολιτευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Πάτση, τον Διευθ. της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον υποδιοικητή της Γ' Υγειονομικής Περιφέρειας και τον εκπρόσωπο της τοπικής Κοινότητας Βατολάκκου, Θ. Μαγιάννη.

Για το βιβλίο μίλησαν: ο συγγραφέας Αναστάσιος Σταμπουλίδης, ο Διευθ. της Δημ. Βιβλιοθήκης Γρεβενών Σίμος Ζαγκανίκας, ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης, ο απόστρατος αξιωματικός Γιώργος Σεβίλογλου, η δασκάλα Αναστ. Δημητριάδου και ο καθηγητής Γιάννης Νικολαίδης. 
Την παρουσίαση συντόνισε η Ιωάννα Μωυσιάδου.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση (κλίκ για μεγέθυνση)... 

το video...

https://www.youtube.com/




https://youtu.be/B-4yni1yqRg

Δεν υπάρχουν σχόλια: