ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η υπεύθυνη της ταβέρνας απαντά στη Δεναξά: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει

Πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά έγραψε, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, την εμπειρία της σε μια ταβέρνα της Σύρου και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Η δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Γαλλία, αναφέρει στην ανάρτηση της, ότι εκείνη και η παρέα της την «πάτησαν» σαν τουρίστες. Όπως εξηγεί, ο λογαριασμός ήταν αρκετά «φουσκωμένος», δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές, το μαγαζί δεν είχε POS και στην απόδειξη δεν αναφέρονταν τα πιάτα που παρήγγειλαν.

Προφανώς, η υπεύθυνη της ταβέρνας ενημερώθηκε για τα όσα κατήγγειλε δημόσια η δημοσιογράφος και με τον δικό της τρόπο απαντά στο facebook. Η υπεύθυνη της επιχείρησης, επιλέγει τη λέξη «κατηγορούμενη» για να συστηθεί στο διαδικτυακό κοινό και ευχαριστεί τη Μαρία Δεναξά για τη διαφήμιση. Επίσης, όπως γράφει στο κείμενο της, η δημοσιογράφος θα μπορούσε να καλέσει τις αρμόδιες αρχές, αφού είδε τόσες παρατυπίες, αλλά δεν το έκανε γιατί ήθελε να διαφημιστεί.

Διαβάστε όσα έγραψε η υπεύθυνη της ταβέρνας ως απάντηση στη δημοσιογράφο:

«Εδώ είμαι και εγώ η κατηγορούμενη ευχαριστώ πολύ την κυρία για την όμορφη διαφήμιση εγώ όμως ξέρω όταν έχω πρόβλημα το λύνω εκείνη τη στιγμή υπάρχουν δόξα το θεό αρχές που θα μπορούσε να καλεσει αμέσως και όχι να θέλει να διαφημιστή η ίδια από την νομιμότητα την δική μου οποιος θέλει να τρώει καλά και μισό μέτρο χταπόδι το πληρώνει γιατί και εγώ το ακριβοπληρωμένα Παντός την ευχαριστώ και να ξέρει και οι δύο γίναμε πιο Διάσημες από ότι είμαστε όσο για τους υπόλοιπους που συμπλήρωσαν τα σχόλια τους ,πως να έρθουν στο μαγαζί μου ;Αφού δεν υπάρχει καρέκλα να καθήσουν αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι γεμάτη από κόσμο που έρχεται από όλη την Ελλάδα που αποθεώνουν την κουζίνα μου Νοων νοειτω Σας ευχαριστώ και σας αγαπωωωωωωωωω».

Παρακάτω δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά που έγινε viral:

Δεν υπάρχουν σχόλια: