ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το αντίο του Βασίλη Οικονόμου στον κουμπάρο του Χάρρυ Κλυνν

Τι λέει ο βουλευτής για τον καρδιακό φίλο του που έφυγε πριν από λίγες ημέρες

Η Καλαμαριά έχασε τον Χάρρυ της κι ο Βασίλης Οικονόμου τον κουμπάρο του.


Ο δημοφιλής ηθοποιός, που οι δικοί του άνθρωποι τον αποχαιρετούν σήμερα, πάντρεψε το 2003 τον βουλευτή της Ν.Δ. και τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου, που είχε παντρευτεί δυο φορές τη Χριστίνα του. Μία με πολιτικό γάμο το 2001 και τη δεύτερη με κουμπάρο τον Χάρρυ Κλυνν, με τον οποίο ήταν καρδιακοί φίλοι, την εποχή μάλιστα που ο Κλυνν μεσουρανούσε.

«Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, μέσω κοινών φίλων, κολλήσαμε. Τότε ήταν μια παρέα, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Δανέζης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Χάρρυ Κλυνν κάπου εκεί και εγώ και, θυμάμαι, μαζευόμαστε στο σπίτι του και συζητούσαμε ατέλειωτα».

«Ο Χάρρυ ήταν προσωπικότητα. Διανοούμενος. Εντονα ανήσυχο πολιτικό πνεύμα, που όλα τα κόμματα του είχαν προτείνει να μπει στους κόλπους τους.

Μέχρι που έφυγε για να ζήσει στην Καλαμαριά, κάναμε πολλή παρέα. Μετά λίγο χαθήκαμε... διαφωνούσαμε και λιγάκι στα πολιτικά» λέει στην «Espresso» ο Βασίλης Οικονόμου και συμπληρώνει:

«Μας συνέδεε η φιλία μας. Εκανε τον κόπο μάλιστα να με παντρέψει πριν αρκετά χρόνια. Ηταν ποιητής, ήταν ζωγράφος, ήταν μεγάλος καλλιτέχνης. Θυμάμαι ώρες ατελείωτων συζητήσεων με τη γλυκιά Χαρίκλεια να φροντίζει τα συμπόσιά μας.

Για μένα θα είναι πάντα ο αγαπημένος φίλος, που θα τον θυμάμαι μέχρι τέλους με αγάπη» εξομολογείται ο βουλευτής της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: