Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών το Masterclass της «Θεσσαλονίκης των Γεύσεων» που παρουσίασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του...
National Geographic Traveller, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.
Το πρόγραμμα του διημέρου προέβλεπε να παρουσιαστεί το «μενού του Αριστοτέλη» και χαρακτηριστικά πιάτα με προϊόντα από τη Χαλκιδική και την Μακεδονία, αλλά ο Θεσσαλονικιός Chef και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης συνεπικουρούμενος από στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού μετέτρεψε το Masterclass σε πάρτυ των γεύσεων της Θεσσαλονίκης και της ελληνικής γαστρονομίας. Μέχρι και το στέλεχος του Ν.G. Traveller, Matthew Midworth (Ματ Μίντγουορθ- Head of Special Projects) άφησε τους …τύπους και φόρεσε την ποδιά του Chef, μαγείρεψε και βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να σερβίρει στο πλάι της προέδρου του ΟΤΘ κας Βούλας Πατουλίδου.
National Geographic Traveller, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.
Το πρόγραμμα του διημέρου προέβλεπε να παρουσιαστεί το «μενού του Αριστοτέλη» και χαρακτηριστικά πιάτα με προϊόντα από τη Χαλκιδική και την Μακεδονία, αλλά ο Θεσσαλονικιός Chef και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης συνεπικουρούμενος από στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού μετέτρεψε το Masterclass σε πάρτυ των γεύσεων της Θεσσαλονίκης και της ελληνικής γαστρονομίας. Μέχρι και το στέλεχος του Ν.G. Traveller, Matthew Midworth (Ματ Μίντγουορθ- Head of Special Projects) άφησε τους …τύπους και φόρεσε την ποδιά του Chef, μαγείρεψε και βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να σερβίρει στο πλάι της προέδρου του ΟΤΘ κας Βούλας Πατουλίδου.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου