ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - Μ. Α.Ε.Π. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0 - 1 (0 - 0)

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 14η αγωνιστική
Σάββατο: 9 Ιανουαρίου 2010


Πραγματικό ντέρμπι στο Βατόλακκο, σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους Πόντιους Κατερίνης να παίρνουν τελικά το τρίποντο, αφού ειδικά στο τέλος στάθηκαν πιο τυχεροί. Εξισσοροπημένο το α΄ημίχρονο με την Α.Ε.Π. Βατολάκκου να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Δ. Ασλανίδη. Στο β΄μέρος οι Πόντιοι Κατερίνης μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν σε μια στιγμή αδράνειας των παιχτών του Βατολάκκου, οι οποίοι στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά, δεν μπόρεσαν όμως να ισοφαρίσουν, αφού δυο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Ουσταμπασίδη.


14΄- Ο Κουμουρτζής πάσαρε στον Βεϊδαμηνίδη που σούταρε από πλάγια δυνατά και η μπάλα βρήκε το εξωτερικό μέρος της δοκού του Αθανασόπουλου.
18' - Φάουλ εκτέλεσε ο Γκορουμάνος, κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου από καλή θέση πέρασε άουτ.
20΄- Φάουλ του Κουμουρτζή κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλόκαρε άνετα ο Αθανασόπουλος.
21΄- Γκορουμάνος - Ιωαννίδης άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα, βολίδα του πρώτου από ευνοϊκή θέση, πέρασε άουτ.
22΄- ΄Εξοχη πάσα του Ιωαννίδη στο Γκορουμάνο, που από δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Δ. Ασλανίδης εντελώς μόνος του κατάφερε να αστοχήσει με το κεφάλι.
25΄- Απάντηση απ' τους Κατερινιώτες, όταν ο Ταρασιάδης από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε και ο Αθανασόπουλος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
48΄- Καραγιάννης - Γκορουμάνος συνεργάστηκαν, σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Ουσταμπασίδης..
55΄- Μακρινή μπαλιά του Παπαγιαννόπουλου στην πλάτη της άμυνας, αδράνεια των παιχτών της Α.Ε.Π. εκμεταλλεύτηκε ο Πεϊδης που περνώντας και τον Αθανασόπουλου με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1.
57΄- Σουτ του Παπαδόπουλου μετά από σύγχυση στην άμυνα του Βατολάκκου, δεν βρήκε στόχο.
60΄- ΄Εξοχα ο Βεϊδαμηνίδης τροφοδότησε τον Ταρασιάδη, βγήκε έγκαιρα όμως ο Αθανασόπουλος και μπλόκαρε.
66' - Σουτ του Γκορουμάνου μπλόκαρε ο Ουσταμπασίδης.
73΄- Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι Βατολακκιώτες, όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκορουμάνου βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και ο Καραγιάννης που πήρε την επαναφορά, αστόχησε προ κενής εστίας.
88΄- Από το ύψος του πέναλτι σούταρε ο Αγγ. Κοτζατίσογλου χωρίς να βρει στόχο.
89΄- Ξανά μεγάλη ευκαιρία έχασε η Α.Ε.Π. Βατολάκκου, όταν ο Καραγιάννης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Παπακωνσταντίνου από τα δυο μέτρα, ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, που βρήκε το δοκάρι του Ουσταμπασίδη.

Πολύ καλή η διαιτησία των :ΤΟΜΙΔΗ Ε. ,ΧΙΩΤΗ Ε.,ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ Δ. (Ε.Π.Σ. Πέλλας)



Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χρήστος Λάλλος): Αθανασόπουλος (75΄Τσακστάρας), Χριστοφορίδης, Φαλτάκας, Ιωαννίδης, Κυριακίδης, Φουσάνης (75΄Παπαμιχαήλ), Γκορουμάνος, Δ. Ασλανίδης (86΄Αγγ. Κoτζατίσογλου), Θ. Χαραλαμπίδης, Χρ. Καραγιάννης


Μ.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Ουσταμπασίδης, Αρβανίτης (83΄Μωυσίδης), Πεϊδης, Παπαγιαννόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Ταρασιάδης (72΄Κούρτογλου), Κουμουρτζής (89΄Οικονόμου), Βεϊδαμηνίδης, Κεστελίδης, Μπαλαμπάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις