ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 0-5 (0-3)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Β΄ΓΥΡΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15η)
ΣΑΒΒΑΤΟ: 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Καλπασμό πάνω στο λασπωμένο τερέν για τη Σειρήνα στη Μηλιά και άνετη επικράτηση για την ομάδα του Σαράντη Μπαλντούμη με το ευρύ 0-5. Από την αρχή η Σειρήνα μπήκε δυνατά και ήδη στο 5ο λεπτό προηγούμενη με 0-2 «καθάρισε» το παιχνίδι. Σε κανένα σημείο του αγώνα η Μηλιά δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον καταιγιστικό ρυθμό που επέβαλαν οι παίχτες της Σειρήνας κι έτσι το σφύριγμα της λήξης ανακούφισε τόσο τους ίδιους, όσο και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.




4΄- ΄Εξοχος συνδυασμός Π. Κουκουτσέλα - Π. Μπόζιαρη, κάθετη πάσα του τελευταίου στον Σπ. Καραγιάννη, που από θέση τετ-α-τετ με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στη Σειρήνα με 0-1.
5΄- Σέντρα του Σάλο από αριστερά, γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια του Γιαγκόζογλου και ο Σπ. Καραγιάννης που καιροφυλακτούσε απλώς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-2.
13΄-  Πάλι ο Σάλο από αριστερά έβγαλε συρτή παράλληλη σέντρα, προβολή του  Π. Κουκουτσέλα από κοντά πέρασε ελάχιστα άουτ.
18΄- Ο Π. Κουκουτσέλας από δεξιά βρήκε ωραία τον Π. Μπόζιαρη μέσα στην περιοχή, αυτός κατέβασε με το στήθος την μπάλα και με ένα εντυπωσιακό αριστερό βολέ κεραυνοβόλησε το Γιαγκόζογλου σημειώνοντας το 0-3.



28΄- Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Γιαννόπουλου από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, σουτ του Χρυσή στην κίνηση απέκρουσε σωτήρια ο Αποστολίδης.
38΄- Βολίδα του  Π. Κουκουτσέλα έξω απ’ την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Γιαγκόζογλου.
50΄- Π. Κουκουτσέλας και  Ξάνθος συνεργάστηκαν, καλό σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ.
51΄-  Ο Σπ. Καραγιάννης μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας 2 αντιπάλους, πάρε βάλε στον Κίτσιο που δεν έπιασε καλά το πλασέ και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τη Σειρήνα.
54΄- Ο  Σπ. Καραγιάννης έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Ξάνθος με καταπληκτική κεφαλιά διεύρυνε το δείκτη του σκορ στο 0-4.
64΄- Βασιλόπουλος – Ντ. Ντεμαϊ έπαιξαν το 1-2, η μπάλα βρήκε κάθετα στον Χριστοδούλου που από θέση τετ-α-τετ σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαγκόζογλου.
66΄- Δυνατό σουτ του Π. Κουκουτσέλα, έξω απ’ την περιοχή και πάλι ο Γιαγκόζογλου δήλωσε παρών αποκρούοντας εκπληκτικά.
68΄- Ο  Π. Κουκουτσέλας έστρωσε στο  Σάλο που σούταρε δυνατά για να αποκρούσει και πάλι σε κόρνερ ο Γιαγκόζογλου.
79΄- Ωραίο άνοιγμα του Χριστοδούλου στον Π. Κουκουτσέλα που σούταρε από κοντά για ν’ αποκρούσει με τα πόδια ο Γιαγκόζογλου.
80΄-  Καταπληκτική κάθετη πάσα του Λάμαρη στον Π. Κουκουτσέλα που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για να αποκρούσει με τα πόδια ο Γιαγκόζογλου.
82΄-  Πάλι ο Λάμαρης έβγαλε κάθετη πάσα στον Χριστοδούλου, που από το ύψος της περιοχής αυτή τη φορά με δυνατό σουτ δεν έδωσε την ευκαιρία στο Γιαγκόζογλου ν’ αποκρούσει πετυχαίνοντας το τελικό 0-5.




86΄-  Καλό σουτ του Φίλιου με διπλή προσπάθεια απέκρουσε σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
86΄-  Δυνατό σουτ του Π. Κουκουτσέλα, έξω απ’ την περιοχή, ο Γιαγκόζογλου αρχικά αιφνιδιάστηκε, απέκρουσε όμως σε κόρνερ τελικά.

΄Αριστη η διαιτησία των: Κωτσίδη, Γεωργιάδη και Κωτούλα (Ε.Π.Σ. Κοζάνης).

ΑΡΗΣ Μηλιάς: Γιαγκόζογλου, Δημητριάδης, Παπαϊωάννου, Λούδας, Ε. Αράπογλου (36΄Κωντσιόγλου), Φίλιος, Γιαννόπουλος, Γιαννούλας, Χρυσής (64΄Μετεντζόγλου), Καλαϊτζίδης, Β. Αράπογλου

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ (Σ. Μπαλντούμης): Θ. Αποστολίδης, Γ. Σάλο, Ν. Φαλτάκας, Ν. Χριστούλης, Π. Μπόζιαρης (46΄Π. Χριστοδούλου), Γ. Ξάνθος, Γ. Λάμαρης, Γ. Βαζάκας, Π. Κουκουτσέλας,  Χ. Κίτσιος (62΄ Κ. Βασιλόπουλος), Σπ. Καραγιάννης (55΄ Ντ. Ντεμαϊ)
Φώτης Μπαζάκας

Δημοφιλείς αναρτήσεις