ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Bράβευση μαθητών Πολύτεκνων Οικογενειών


Αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της θητείας μας, ως ελάχιστο ευχαριστώ για την προσφορά σας στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας, ελπίζω να συνεχίσει και να καταστεί θεσμός τόνισε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια βράβευσης μαθητών Πολύτεκνων Οικογενειών της... Δεσκάτης που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2008-2009.
Είναι μεγάλο κατόρθωμα τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε να υπάρχουν οικογένειες που μεγαλώνουν πολλά παιδιά και κάνουν εμάς υπερήφανους με τις επιδόσεις τους στα γράμματα αλλά και σε άλλους τομείς. Εύχομαι Αρχές και Φορείς να σταθούν δίπλα σας ουσιαστικά. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών θα είναι δίπλα σας με κάθε τρόπο, όπως άλλωστε έκανε μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από τη μορφή που θα έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων στη Πόλη της Δεσκάτης ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συσκέψεων του παραρτήματος της Ν.Α. Αμέσως μετά την κοπή της Πίτας ο Νομάρχης προσέφερε επιταγές με συμβολικό ποσό και επαίνους  σε έξι (6) μαθητές πολύτεκνων οικογενειών της περιοχής που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Ο Πατέρας Γάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Γρεβενών ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την αρωγή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών προς το Σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο  Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Μίγκος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αναγνώστου και μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις