ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Κρατούμενος στο Άμστερνταμ ο Αγκάλι!

Κρατούμενος στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ βρίσκεται από τις 27 Δεκεμβρίου ο Νιγηριανός επιθετικός του Λεβαδειακού, Βίκτορ Αγκάλι. Το πρόβλημα ξεκίνησε, όταν κατά την επιστροφή του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή την περασμένη Κυριακή από τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του, οι Ολλανδικές αρχές «ανακάλυψαν».......

αμφιβολίες αναφορικά με τη γνησιότητα των ταξιδιωτικών του εγγράφων.

Η ομάδα της Βοιωτίας εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Όμηρος» αποικιοκρατικών αντιλήψεων ο Victor Agali

Στο Άμστερνταμ συνεχίζει να βρίσκεται ο Victor Agali, κρατούμενος στο Αεροδρόμιο από τις 27 Δεκεμβρίου 2009. Το πρόβλημα ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, όταν κατά την επιστροφή του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή από τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του, οι Ολλανδικές αρχές «ανακάλυψαν» αμφιβολίες που αφορούσαν στη γνησιότητα των ταξιδιωτικών εγγράφων του.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κινητοποιήθηκε αμέσως και με διαβήματα στο Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα. Πραγματικά, υπήρξε άμεση επέμβαση των Προξενικών Αρχών της Ελλάδας στην Ολλανδία που όμως δεν είχε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής διότι οι Ολλανδικές Αρχές επικαλούμενες τις αργίες των ημερών, δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια για την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ συνεχίζει τις ενέργειες προκειμένου να πάρει τέλος η απίστευτη ταλαιπωρία του Agali, και εκφράζει την απορία της, πώς είναι δυνατόν, το 2010, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μην έχει εμπεδώσει ότι οι αποικιοκρατικές αντιλήψεις έχουν εδώ και πολλά χρόνια απορριφθεί από το σύνολο του πολιτισμένου κόσμου».
e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις