ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η Ανακύκλωση στα Γρεβενά

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία…

Περισσότεροι από 7 τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συγκεντρώθηκαν στα κοντέινερ που ήταν από το πρωί  του Σάββατου, τοποθετημένα στην Πλατεία της Λαχαναγοράς στην πόλη των Γρεβενών. Η πρωτοβουλία του    STAR FM 933 και του  ΣΚΑΪ, αγκαλιάστηκε αμέσως από τους απλούς πολίτες αλλά και τα μικρά παιδιά, που παρά την ασθενή χιονόπτωση, ήρθαν στον χώρο και απόθεσαν συσκευές για ανακύκλωση. 
Αμέριστη ήταν και η συμβολή του Δήμου Γρεβενών για την επιτυχία της εκδήλωσης, αφού χρησιμοποιώντας το τηλεφωνικό νούμερο του προγράμματος «Δημοσθένης» 15324, οι συνδημότες που δεν μπορούσαν να μεταφέρουν τις συσκευές τους, έβρισκαν άμεση ανταπόκριση, αφού οι πρόθυμοι υπάλληλοι του Δήμου αναλάμβαναν με όχημά τους την μεταφορά αυτών.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο που αμέσως ανταποκρίθηκε στην πρόταση του STARFM , αλλά και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Σιούμπουρα αφού όλα λειτούργησαν όπως από την αρχή τα προγραμμάτισε.


Ένα μεγάλο ποσοστό της μεγάλης επιτυχίας οφείλεται σίγουρα και στους Αδελφούς Χατζηγιάννη, όπου με τους υπαλλήλους τους αλλά και τη τεχνική τους υποδομή , τα πάντα λειτούργησαν στην εντέλεια. Ευχαριστούμε και τους φίλους ιδιοκτήτες Ταξί για την φιλοξενία..
Χρειάστηκαν μόνο 5 ώρες , από τις 08:00 μέχρι τη 1, για να συγκεντρωθούν περισσότεροι από  7 τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών προς ανακύκλωση. Στην διάρκεια της κοινής ζωντανής εκπομπής του STARFM 933 και του  ΣΚΑΪ, έγινε κλήρωση (ο Άρης Πορτοσάλτε διάλεξε τον αριθμό) και ένας Δημότης μας, κέρδισε ένα δώρο που ήταν μια ηλεκτρική συσκευή προσφορά του σταθμού μας. Το σίγουρο πάντως είναι πως το καλύτερο δώρο, το δώσαμε όλοι εμείς που ανακυκλώσαμε.

Πρώτα στον τόπο μας και μετά ,όπως ένας μικρός φίλος μού είπε, για να σώσουμε τον πλανήτη.

 ΣΑΣ ευχαριστώ θερμά όλους 
Χρήστος Μίμης - STARFM 933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις