ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Πιάνει λιμάνι και ο Χέσους Ντάτολο!


Τελικά, απ’ ότι φαίνεται, είναι μάλλον οριστικό: ο Χέσους Ντάτολο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι η τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Λούα Λούα και.... Νέρι Καστίγιο.
Ύστερα από όσα μετέδωσε το απόβραδο της Πέμπτης το ιταλικό «Sky Italia» (ότι ο Αργεντινός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό) κορυφαία «ερυθρόλευκη» πηγή παραδέχτηκε ότι πράγματι η υπόθεση της μεταγραφής του Αργεντινού μέσου «βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

Οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας, βέβαια, συνέχισαν διατηρούν ακόμα κάποιες επιφυλάξεις, μια και αυτή η υπόθεση κόντευε να γίνει μια δεύτερη ιστορία... Μπεν Αρφά! Κοινώς, είχε περάσει  από... χίλια μύρια κύματα. Από την πρώτη αποκάλυψη του «Sky Italia» ότι η Νάπολι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό να παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό ως το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς πέντε εκατομμυρίων στη συνέχεια, μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις, ο Ντάτολο «ήρθε κι έφυγε» αρκετές φορές από τον Πειραιά προς τη Νάπολι, με... ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι! \Κι εκεί που οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είχαν αρχίσει να ετοιμάζουν τα συμβόλαια, προέκυψε ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν και άρνηση του 26χρονου χαφ να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, προτιμώντας τη χλιδή της γαλλικής πρωτεύουσας. Με τη διαφορά, ότι οι Παριζιάνοι είχαν κάνει απλώς διερευνητική επαφή, αλλά τα οικονομικά τους προβλήματα δεν τους επέτρεπαν μεγάλα ανοίγματα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και, φυσικά, ένα επιπλέον κίνητρο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champrions League, γεγονός που θα τον φέρει πιο κοντά στην κλήση του στην εθνική Αργεντινής για το Μουντιάλ.
Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Νάπολι είναι να πάρει δανεικό τον παίκτη ως το καλοκαίρι και από κει και πέρα, αν θέλει να τον αγοράσει, θα πρέπει να πληρώσει 5 εκατομμύρια ευρώ.
Όλα πλέον ωστόσο φανερώνουν πλέον πως οι αντιρρήσεις του παίκτη κάμφθηκαν και πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις