ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

[1.jpg]
 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Ε.Π.Σ. Γρεβενών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΄Ενωσης. Η σεμνή και λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων
όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού, ενώ τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα δοθούν με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ως ενίσχυση στους σεισμοπαθείς της Αϊτής.  

[2.jpg]Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Δ.Σ. και των σωματείων. Την πλήρη ικανοποίηση του για την εικόνα που παρουσιάζει το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Γ. Κοσματόπουλος. ΄Οσον αφορά τη διαιτησία, υπάρχει αποδοχή των σωματείων στους γρεβενιώτες διαιτητές, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και φέτος έχουμε την τιμή, διαιτητές μας να μας εκπροσωπούν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο επικεντρώθηκε στα οικονομικά και ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης τόνισε ότι έχει τη διαβεβαίωση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Πιλάβιου, ότι σύντομα τα σωματεία θα λάβουν τις επιχορηγήσεις.
Παράλληλα όπως και πέρυσι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με εισήγηση του κ. Νομάρχη θα αναλάβει το κόστος των διαιτησιών.
Για την ιστορία το φλουρί κέρδισε ο Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιάς.
[3.jpg]
 Φώτης Μπαζάκας. Οι φωτογραφίες είναι του Βαγγέλη Κώττα

Δημοφιλείς αναρτήσεις