ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ - Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 (0-1)



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΩΝ
Τετάρτη: 17 Φεβρουαρίου 2010

Ηττήθηκε η Ε.Π.Σ. Γρεβενών στα Γιάννενα απ’ την Ε.Π.Σ. Ηπείρου σ’ ένα πολύ καλό και ισορροπημένο παιχνίδι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και παρόλο που η ομάδα του Δημήτρη Μπόλη προηγήθηκε, οι Ηπειρώτες με συνεχή αντεπίθεση κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και τελικά να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Για μια ακόμη φορά οι Παίδες των Γρεβενών δέχθηκαν γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο αν ο Λιανός και ο Κολοβός ήταν πιο εύστοχοι και δεν έχαναν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ ο αγώνας ήταν ισόπαλος 1-1. Για τους Παίδες της   Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ αυτός ο αγώνας ήταν ο τελευταίος, αφού αποκλείστηκαν από τη συνέχεια  της διοργάνωσης. Συμπερασματικά όμως σημειώνουμε ότι είχαν μια πολύ καλή παρουσία κι αν η ομάδα παρουσιαζόταν συμπαγής σε όλα τα παιχνίδια, ίσως να είχε πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.
 Φάσεις και γκολ
34΄- Ο Αναγνώστου μπήκε μέσα στην περιοχή, αφού απέφυγε τους αντιπάλους και με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 0-1.
61΄- Ο Ηλίας  με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε  1-1.
77΄- ΄Αστοχη ενέργεια του Χριστούλη που ανέτρεψε τον Ιωάννου, ενώ βρισκόταν πλάγια δεξιά και δεν υπήρχε κίνδυνος για την εστία του Παπαδόπουλου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσουμάνης και πέτυχε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
΄Αριστη η διαιτησία των: Παπαγεωργίου, Κουτσιάφτη και Γεωργάρα (Ε.Π.Σ. ΄Αρτας).

Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Γιώργος Βαζάκας): Κολιοφούκας, Π. Οικονόμου, Χαρίσης, Κάπας,  Στ. Σούλτης, Παναγιώτου, Κώστας (41΄ Απ. Ηλίας), Πέτρου (67΄ Ανδ. Τσουμάνης), Ν. Χριστογούλας, Παπαρούνας, Αλεξίου (70΄Γ. Ιωάννου)

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Δημήτρης Μπόλης): Κ. Παπαδόπουλος, Ευθ. Παπακώστας (66΄Καλιακάτσος), Γ. Πουρνάρας, Π. Βιτορίνο, Γ. Σούλας, Αθ. Δασταμάνης, Στ. Μαγιάννης (72΄Γ. Κολοβός), Θ. Δημόπουλος , Δ. Λιανός (60΄Αρ. Χριστούλης,), Αναγνώστου, Π. Μπόζιαρης
Φώτης Μπαζάκας

Δημοφιλείς αναρτήσεις