ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΠΥΡΣΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ



22η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 14 Φεβρουαρίου 2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΄Ωρα: 15:00 μ.μ.


ΠΥΡΣΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ


Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Α' Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Δημήτριος Τίκας (Ηπείρου)

4ος Διαιτητής: Αντώνιος Ζήλος (Λάρισας)
Παρατηρητής: Ηλίας Κωτούλας (Τρικάλων)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σπάει η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που συνεχίζει το αήττητο σερί της για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι και ανέβηκε ακόμη ένα σκαλοπάτι στον πίνακα, βρισκόμενη αισίως στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς. Στο μυαλό όλων, τώρα, είναι το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας από τον αγώνα με τη Βέροια. 
Στα αρνητικά και πάλι του παιχνιδιού, ο κακός αγωνιστικός χώρος, μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πυρσός και που πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Κουρδάκη, Στουρνάρα και Δουλκερίδη δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ανδρέας Παντζιαράς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα μετ' εμποδίων συνεχίζεται και η
προετοιμασία της ομάδας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έλλειψης διαθέσιμων προπονητικών χώρων. Την ικανοποίηση του εξάλλου εξέφρασε ο Κύπριος τεχνικός για την απόδοση των παιχτών του στο ματς με το Μακεδονικό και ζήτησε οι παίχτες του να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών, για να παραμείνει η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους φιλάθλους να μην μεταβούν στο γήπεδο την προσεχή Κυριακή για το ματς με τη Νίκη Βόλου, καθώς ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, εξέδωσε η ΠΑΕ Πυρσός: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ο αγώνας της Κυριακής 14-2-2010 μεταξύ των ομάδων Πυρσού Γρεβενών-Νίκης Βόλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας. Λόγω της ποινής αυτής δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα φίλαθλοι της ομάδας μας, τους οποίους ενημερώνουμε προς αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας τους, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου τους στο ΔΑΚ Γρεβενών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις