ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

AO KΑΣΤΩΡ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 1 - Ο


Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 1-0 (1-0)
Περιφερειακό Πρωτάθλημα - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
18η Αγωνιστική
Δευτέρα: 8 Φεβρουαρίου 2010

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Π. και ηττήθηκε στον κρίσιμο αναβληθέν αγώνα με τον Κάστορα στην Καστοριά με 1-0. Δεινή είναι η θέση των Ποντίων, αφού ο Κάστορας, ομάδα με τους ίδιους στόχους με την Α.Ε.Π. ξέφυγε με 5 βαθμούς και έχει έναν αγώνα λιγότερο με την Αλεξάνδρεια στην έδρα του.
Με μισή ομάδα η Α.Ε.Π. λόγω τιμωρίας και απουσίας βασικών της ποδοσφαιριστών, τα έδωσε όλα στην Καστοριά για να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρόλο που οι Πόντιοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, σε μια στιγμή αδράνειας, με αντεπίθεση ο Κάστωρ πέτυχε το γκολ με τον Πρωτόγερο στο 14ο λεπτό, που έμελλε να είναι και καταδικαστικό για την Α.Ε.Π. Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. συνήλθαν γρήγορα απ' την ψυχρολουσία και πέρασαν στην αντεπίθεση, δυστυχώς όμως παρόλο που δημιούργησαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, η αστοχία και η ατυχία στο τελείωμα των φάσεων κόστισε και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.
Φάσεις και γκολ.  περισσότερα εδώ

14΄- Μετά από σύγχυση στην άμυνα της Α.Ε.Π., ο Πρωτόγερος από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έκανε το 1 - 0.
16'- Καλό σουτ του αμαρκάριστου Τσομπάνη πέρασε ελάχιστα άουτ.
28΄-  Πολύ καλό σουτ του Ιωαννίδη πέρασε σύρριζα άουτ.
40΄- Πάλι ο Πρωτόγερος βγήκε απ' τα μαρκαρίσματα, το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν άστοχο.
46' - Χάθηκε η μπάλα όταν Θ. Χαραλαμπίδης - Σιούλας και Χριστοφορίδης συνδυάστηκαν άψογα, τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Ιωαννίδης,που σούταρε δυνατά από ευνοϊκή θέση με τον Κοσμίδη να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
47΄- ΄Εξυπνη ψηλοκρεμαστή λόμπα του  Παπαμιχαήλ, πέρασε λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη.
48΄- Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Βασιλειάδης πλάσαρε και ο Αθανασόπουλος με θεαματική εκτίναξη απέκρουσε σε κόρνερ.
63΄- Επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Παλαιοδήμου και πάλι ο Αθανασόπουλος σε ετοιμότητα μπλόκαρε σταθερά.
65΄- Εκτέλεση φάουλ με τον Παπαμιχαήλ από αριστερά, η μπάλα βρήκε στα σώματα και από καλή θέση ο Ιωαννίδης έκανε σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
78΄-  Πάλι ο έξοχος Αθανασόπουλος δήλωσε παρών σε πλασέ του Πρωτόγερου.
82΄- ΄Εξοχος συνδυασμός Κοτζατίσογλου - Παπαμιχαήλ, με τον τελευταίο να βγάζει τη σέντρα,  ο Παπακωνσταντίνου να πιάνει την κεφαλιά από κοντά, την οποία απέκρουσε σωτήρια εντυπωσιακά ο Κοσμίδης.
86΄- Βολίδα του Μαντζώλα από το κέντρο του γηπέδου, έγλειψε την συμβολή των δοκών της εστίας του Κοσμίδη και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Α.Ε.Π. να ισοφαρίσει.
Μέτρια η διαιτησία των: Κατσικογιάννη, Παπαχρήστου (αντί Καραλή), Ν. Κούτρα (Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ)
ΚΑΣΤΩΡ (Πασχάλης Δημητρίου): Κοσμίδης, Παπαγεωργίου, Ιωαννίδης Θ. (70΄ Αφεντουλίδης), Κωνσταντίνου, Σιοπόβου, Πρωτόγερος, Νικολάου, Μαλεγκάμος (67΄Καραμαλής), Τσομπάνης (78΄ Μήλιος), Παλαιοδήμος, Βασιλειάδης
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ. (Χρ. Λάλλος): Αθανασόπουλος, Χριστοφορίδης, Σιούλας (70΄ Πολύζος), Μαντζώλας, Παπακωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης Θ., Τζερεμές, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης Ε., Παπαμιχαήλ, Κοτζατίσογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις