ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Θέματα σεβασμού

Στα χέρια του Μπάντοβιτς το πειθαρχικό κομμάτι της ομάδας.

Μετά το «εσύ εμένα respect» του Ντιόγκο στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις μπουνιές στον Ρέντη, την κατάσταση πήρε στα χέρια του ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς. «Να με σέβεστε» το μήνυμα που πέρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού στους παίκτες του, που είχε συνάντηση και με τον απείθαρχο Εντσο Μαρέσκα.
Πλακώθηκαν…

Ενα πολύ σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Λουίς Ντιόγκο και του Γιάννη Παπαδόπουλου μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (03/02) που για ένα... μισάωρο έκανε τον Ρέντη να μοιάζει με ροντέο. Τι ακριβώς συνέβη; Λέγεται ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος στα μίνι διπλά της προπόνησης πήγε κάνα δύο φορές πολύ δυνατά στα πόδια του Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος, αφού υπήρχαν δημοσιογράφοι να παρακολουθούν, καθώς η προπόνηση ήταν ανοικτή, δεν αντέδρασε άμεσα. Μετά την προπόνηση όμως πήγε στο γυμναστήριο του Ρέντη για να βρει τον Παπαδόπουλο. Και να ζητήσει τα ρέστα όντας χολωμένος. Και... αποφασισμένος όπως αποδείχθηκε. «Εσύ, εμένα respect» ήταν η ατάκα του Βραζιλιάνου πλησιάζοντας τον Γιαννάκη. Ο Παπαδόπουλος έκανε να σηκωθεί από τον πάγκο, ο Ντιόγκο όμως τον έσπρωξε με το κεφάλι και του έριξε μια μπουνιά. Ο Παπαδόπουλος, που δεν περίμενε να τον χτυπήσει ο Βραζιλιάνος, όπως ήταν αναμενόμενο... ξέφυγε κι αυτός. Σηκώθηκε και επιτέθηκε στον Βραζιλιάνο, αλλά κάπου εκεί μπήκαν στη μέση οι... κυανόκρανοι. Εξι-επτά άτομα, παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ που ήταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο.

Τελικά, έπειτα από περίπου δέκα λεπτά, ο Λεντέσμα μπόρεσε να πάρει τον Ντιόγκο από το γυμναστήριο στα αποδυτήρια για να σταματήσει η φασαρία. Ο Παπαδόπουλος όμως τους ακολούθησε λίγο αργότερα και εκεί. Οπότε άρχισε... δεύτερος γύρος. Οι δύο παίκτες βρίζονταν και προκαλούσαν ο ένας τον άλλο να συνεχίσουν «έξω στον δρόμο». Βρισιές άκουσαν και διάφοροι που προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Κάποια στιγμή ο Μπάντοβιτς που ήταν στο γραφείο του άκουσε τις φωνές και πήγε κι αυτός στα αποδυτήρια. Μπήκε στη μέση λοιπόν και άρχισε να φωνάζει για να λήξει το επεισόδιο. Οπως κι έγινε.

Και απολογούνται

Από το βράδυ της Τρίτης (02/02) η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ενημερωμένη για ό,τι συνέβη με τον Λουίς Ντιόγκο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Και μάλιστα επίσημα, καθώς μετά το επεισόδιο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς φώναξε τους δύο παίκτες στο γραφείο του για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Ο Μπόσκο ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά και των δύο. Και τους εξήγησε ότι το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία αυτή θα το αποφασίσει η διοίκηση. Την Τετάρτη (03/02), λοιπόν, οι παίκτες θα παραδώσουν εγγράφως την απολογία τους στον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τους οποίους (λογικά) τους περιμένει χρηματικό πρόστιμο.

«Ισως επιστρέψω»

Από τη Δευτέρα το βράδυ ο Ντιόγκο έχει αφήσει στο twitter ένα προσωπικό μήνυμα στα πορτογαλικά, το οποίο έχει προκαλέσει εντύπωση σε όσους το είδαν. Η μετάφρασή του είναι κάτι σε «ίσως επιστρέψω, παιδιά». Τι ακριβώς εννοεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει.

Είχε δώσει από πριν το μήνυμα

Δύο ώρες προτού ο Ντιόγκο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάνουν... ρινγκ το προπονητήριο του Ρέντη, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει σε όλους ότι πρέπει να σέβονται τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα. Μάλιστα, στην ομιλία του, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Κι όλα αυτά με αφορμή την κίνηση του Εντζο Μαρέσκα να φύγει απευθείας για τα αποδυτήρια, όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο «Μπόσκο» είπε στους παίκτες ότι μίλησε με τον Ιταλό για το συγκεκριμένο συμβάν και βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν άπαντες τόσο στον ίδιο, αλλά κυρίως στον σύλλογο.

«Στο τελευταίο παιχνίδι έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Πρέπει να καταλάβετε όλοι σας ότι πρέπει να σέβεστε την ομάδα και να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε την προσωπικότητά μας και τον χαρακτήρα μας, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα, πάνω από πρόσωπα και από τον καθένα. Μίλησα με τον Μαρέσκα για ό,τι έγινε με τον Πανιώνιο. Του εξήγησα ότι έκανε λάθος και έκρινα πως οι εξηγήσεις που μου έδωσε είναι ικανοποιητικές, γι' αυτό το θέμα τελειώνει εδώ. Οποιος θέλει να πηγαίνει απευθείας στα αποδυτήρια όταν γίνεται αλλαγή, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Αλλά πρώτα πρέπει να παίρνει άδεια. Εγώ δεν πρόκειται να το αρνηθώ σε κανέναν. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα. Υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός, τον οποίο πρέπει να ακολουθούμε όλοι. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν θα δεχτώ να επαναληφθούν, θα είμαι αυστηρός και αυτό ισχύει για όλους. Θέλω να με σέβεστε όπως σας σέβομαι και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: InTim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις