ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Γρεβενιώτικες ΣελίδεςΟ κοσμοπολίτικος πεζόδρομος της Ερμού θα φιλοξενεί το χαρακτηριστικό κιόσκι της Νομαρχίας Γρεβενών, όπου οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν DVD προβολής του Νομού, μέσα από τα οποία μπορούν να γνωρίσουν τα πανέμορφα βλαχοχώρια, τα πέτρινα γεφύρια, τις Εκκλησιές μας, τον Εθνικό Δρυμό της «Βάλια Κάλντα», τα ποτάμια, το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, τη Βουνάσα, την ιερά Μονή της Ζάβορδας, τα Παλαιοντολογικά ευρήματα κ.λ.π.
Σήμερα πρώτη μέρα εξέπληξε τους περαστικούς  που με θαυμασμό ευχήθηκαν στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών καλή επιτυχία στην πορεία της τουριστικής προβολής της! 
Ο Νομός Γρεβενών αποτελεί τα τελευταία χρόνια τόπο προορισμού επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αφού είναι ένας τόπος ευλογημένος από την φύση, ένας τόπος απαράμιλλου φυσικού κάλλους που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να ζήσει μοναδικές  εμπειρίες.
Η προβολή και ανάδειξη του Νομού μας ως τόπου τουριστικού προορισμού και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, αποτέλεσε και αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και  στοχευμένες ενέργειες.
Το κιόσκι θα παραμείνει στον πεζόδρομο της Ερμού μέχρι και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις